Tema düzenleyici

Yavuz kullanıcısının son içeriği

1. Y

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

İyi akşamlar; bugün bilgi almak için bir çok satış ofisine gittim. Sonuncusunda satış müdürü ile Dodurga'daki projelerini konuşuyorduk ki firmanın sahibi de geldi. İşin güzel tarafı, kendisi ile çokça ortak arkadaşımız çıktı okulumuz vasıtasıyla :) Bu sebeple ismini paylaşmıyorum; mazur görün...
  2. Y

Benim dede "Çok kendi kendine artar, az sahibini yer" derdi. Dodurga Bulvarı oldukça uzun bir yol malum. Her çeşit konut yapılacaktır ihtiyaçlara göre. Yapılması da her şekilde iyi olur; devleti altyapı getirmeye, tüccarı/mekanları bölgeye çekmeye, insanları buralara taşınmaya teşvik eder diye...
  3. Y

Soranlar olmuş dün teyit ettim; tamamı 2+1 300 adet konut. İki tip daire var (Tip-1 net 58m2 / Tip-2 net 65m2) Bulvar tarafındaki A bloğun altında 8 dükkan olacakmış. Fiyat sordum; 4. kattan 65m2 olan bir evi baz aldı 6.800.000 dedi. (2 milyon peşinat, 2 milyon seneye ara ödeme, kalan para 4 yıl...
  4. Y

Herkese selamlar; bahsedilen proje hakkında epey bilgim var paylaşmak isterim. 50'lik bulvar üzerinde 29884 Ada 7 Parsel'deki 10 dönümlük arazide yapılacak bu inşaat. (İsmi "Adres Bulvar" olacakmış, İncek projelerini ayrıca yapıyorlar şuan, karışmasın) Çelikyurt İnşaat kat karşılığı sözleşmesini...
Geri