Tema düzenleyici

Yavss kullanıcısının son içeriği

1. Y

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Ankara Susuz kaldi onu bile halledemeyen belediye yolamı bakacak.
  2. Y

Engeller bunların hizmet etmeye karşı bi Garezleri var Belediyeciligi yiyip icip gezmekten ibaret saydıkları icin Nornal.
  3. Y

2026 ortasındada 2027 başına atar bi insanın bi Vizyonu duruşu olur en azından mantıklı bi açıklaması olur baştan sona fiyasko isleri gücleri alavere dalavere!
  4. Y

Hizmet aylayışları tam olarak böyle Heykel Dürüm Konser başka bişey yok bide iki Kule dikmişler ne işe yarıyacaksa resmen kendi kendilerini eğlendirmeye gelmişler...Insanlar instagramda yırtıyor kendini Su yok diye bunlarda Etli Pilav yiyor.
  5. Y

Bunların eline kimse Su Dökemez!
  6. Y

Bunların elinden Tez zamanda kurtuluruz inşallah!
  7. Y

Kim ne derse desin Kardeşim Yiğidi öldür hakkını yeme ben gözümle Gökçekin hırsızlığını görmedim Ahirettede hesabını veremem ama Ankara Gökçekin yaptıklarıyla kaldı bu bi gerçek.
  8. Y

Sen Paraya bakma o Yahudinin elinde istedigi gibi doları euroyu indirip cikarıyorlar nede olsa parayı basan onlar Herkezin düsüncesine saygım var konu burda Particilik değil...hepimiz hizmet bekliyoruz birbirimizi kırmayalım güzel bi Platform başlıkta yazdığı gibi Bağlum ve çevresindeki...
  9. Y

Şimdikinden memnunuz demedikki kıyasda yapmıyoruz ortada hizmet yoksa böyle ikisinide eleştirirler!
  10. Y

Elindeki fırsatı zamanında iyi değerlemdirseydi oda çarşı Pazar gezmekten hizmete fırsat bulamayanlardandı.Lütfen bu halk saf değil!
  11. Y

Tokinin yaptığı Şenyuvada ki konutlarda ortada ben beğenmiyorum.
  12. Y

Dertleri hiçbir zaman hizmet olmadı!
  13. Y

Ben olsam Paylaşmam Ziyarete kim geldi kim gitti Güreşler yok Yemek Yarışmaları yok Düğünler Konserler Keçiörenin bu tür Hobilere ihtiyacı yok..!
  14. Y

100 cü kez Askıya cıkmış sevinelimmi bilemedim!
Geri