Tema düzenleyici

Yatırımcı06 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

İstediği kadar versin artık
  2. Y

Muhtar hanımı tanıyan var mı yerli arkadaşlardan veya orada yaşayan yatırımcı arkadaşlardan altyapı köyden sonra imar bölgesine devam edecek mi yoksa köyün eski altyapı hattı mı güncellenecek sadece
  3. Y

Adminler işini yapmıyor ki üstad boşver kendi kendine konuşsun ezik 100 metre yeri vardı tapuyu atıp hisseyide kapatmayı unutmuş rezil olmuştu halâ utanmıyor sen kat karşılığı imzaladığında zaten fesatlığından çatlar yazamaz bidaha
  4. Y

Ben benden gittikten sonra gelen malı neyleyim derim üstad burası bile bize hiç anlamsız yere filler tepişti biz ayaklar altında kaldık gecikti o yüzden az olsun bizi rahat ettirsin derim ben
  5. Y

Aptal olan elindeki malı bitirip başkalarındada olmasın diye yazarak bi halt olacağını sanandır o adamın zaten hiç yoksa 20 30 dairesi vardır bu kadar bekliyorsa isim verse zaten birbirinizi tanıyorsunuzdur aynı köylüsünüz nede olsa
  6. Y

Tarlaları yemiş 200 metre hissesi kalmış oda olmayınca problem bölgede gibi kahretmiş o kadar yeri yiyen kendi değilmiş gibi yazık 🥲
  7. Y

Arkadaşlar haklısınız ama ankara artık çok büyük bir metropol şuan kira fiyatlarına baktığımız zaman 4+1 ler 75ten başlıyor 100leri aşanlar var bölgenin sonuçta hepsi değil sadece 50lilik bulvarda yapılacağı için bunun kendi yaşayanı var öğrencisi var tek başına yaşayıp çalışanı ve bunun gibi...
  8. Y

Gitte saraycık diye 5 sene önce milletin girmeye korktuğu yere bak madem inşaat yok geçen yaz gittim ordanda yatırımım var gözlerime inanamadım boş yapma ahmetciğim
  9. Y

Ekeceğin yer kalmıcak sattığın yerleri bedava ekiyosunuz ya tezahürata devam et senin yediğin tarlalarda biz sefa süreceğiz sende o tepedeki piknik alanına çık iç çekerek olacakları izle
  10. Y

Admin kardeş ya şu ahmeti engelle yada beni engelle artık yoksa ağzımı bozacam ayıp olacak millete tarlaları yiyen alemci arkadaşın zoruna gidiyo seni tarlalarından millet çatır çatır kira yiyecek sende zamanında yediğin hurmaları tırmalatacaksın
  11. Y

Ufuk mülkün yerinden haberi olan var mı?
  12. Y

Belirtmişlerdi daha önce parseli dr.alp gayrimenkul yüzde 45ten birer daire düşecek şekilde satmış alan arkadaşlarda ona göre bilerek almış yani aslında 12 hisseli birbirini tanımayan inatçı parselden daha iyi herkes 1 daire getirisini biliyor ve anlaşmayı bekliyor diye düşünüyorum kendi adıma
  13. Y

2026 baharında nasip olursa göreceğiz hareketlenmeyi şuan bildiğimiz 6 7 kesin olan yerler var elit vadiden haberi olan var mı yeni irtibata geçen?
  14. Y

Parselde sanırım sizin köylülerinden hissesi varmış sor öğrenirsiniz içeriğini onu biz bilmeyiz muhtemelen sende o bölgenin yerlisisin zamanında alemde yedin bitirdin şimdi olmasın diye çabalıyorsun ama iş işten geçti keşke aklını kullansaymışsın biz ta 3 bin km ötelerden gördük sen kendi...
  15. Y

Denilen doğruysa alacatlı ilk giriş parselden biri ile anlaşmışlar çok büyük firma ile yakında başlayacaklarmış satış ofisini falan yapmaya
Geri