Tema düzenleyici

woox kullanıcısının son içeriği

1. W

Zonguldak Kent Lokantası

giden deneyen var mı?
  2. W

Zonguldak’ta Kahvaltı Nerede Yapılır?

Zonguldak merkezde birçok işletme maalesef hayal kırıklığı. Pahalı olması dışında hiçbir özelliği olmayan lüks görünümlü vasat mekanlar. Ben kendi işletmemi açabilirsem Zonguşldak çapında en farklı ve ayrıcalıklı mekan olmasını bekliyorum. Bölge maalesef çok fazla olumsuzluk taşıyor.
  3. W

Zonguldak Eski Fotoğraflar

bazı yerleri hiç tanıyamadım. o yüzden fotoğraf altında açıklama olursa iyi olur.
  4. W

Zonguldak Ankara Treni

Bundan 10-15 yıl önce bakım onarım çalışmaları adı altında Zonguldak tren hattı felç oldu. Ulaşım bitti. Yaklaşık 10 yıl süreyle yük trenleri taşımacılık yaparken yolcu trenleri taşıma yapmadı. İşte bu felç öncesi Zonguldak Karabük Ankara treni de çalışıyordu. Çaycumada akşam 2200da bindiğim...
  5. W

En Sevdiğiniz/Sevmediğiniz Şehirlerarası Tek Katlı/Çift Katlı Otobüsler

Tek katlı şehirlerarası: Mitsubishi Temsa Prenses gibisini hiçbir zaman görmedim. Yollarda en çok mercedes otobüsleri var ama hemen hiçbirini beğenemedim. Hiçbir otobüsün koltuğu rahat değil.
  6. W

Zonguldak Çaycuma

40 yıllık tecrübe sonucu olarak şunu söyleyebilirim. Mecburiyetiniz yoksa çaycumaya gitmek için bir sebebiniz de yok demektir. Ağzınız iyi laf yapıyorsa, yalan dolan söylemek sizin için sorunm değilse çaycumada büyük ticari başarı sağayabilirsiniz. Zira ticaretin ekonominin hareketli olduğu bir...
Geri