Tema düzenleyici

Vural kullanıcısının son içeriği

1. V

İETT Güzergâh Revizyon Önerileri / Hat ve Durak İstekleri

11ST'nın UM koduyla ve Metro Entegrasyonu ile çalışması gerektiğini düşünüyorum. UM13 gibi
  2. V

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

@İSTANBULLU ISUZU konusunda sen ne düşünüyorsun?
  3. V

Güleryüz ile ilgili verilen cevaplara teşekkür ediyorum. Bir sorum daha var o hâlde. Bazı bölgelerde küçük ÖHO kullanılıyor biliyorsunuz. Bundan 15-20 yıl önce Beykoz ÖHO'da 3 kapılı Citibus araçlar kullanılıyordu fakat sonrasında kimse yanaşmadı bu araçlara. Büyük ISUZU satılıyor ama küçük 3...
  4. V

Hayırlı Cumalar, Bilgisi olan arkadaşlara küçük bir sorum var. Diğer başlıkta ÖHO araçlarının fiyatları paylaşılmış ve 13,9 Milyon ₺ ile en uygun rakam Cobra'ya ait. Cobra'yı tercih etmeyenlerin 'tercih etmeme sebebi' ne olabilir? Bildiğim kadarıyla tüm şoförler bu aracı kullanmaktan keyif...
  5. V

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

14R'de çalışan araçlar. Teşekkürler.
  6. V

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

15F'nin Pazar servislerinde 3 tane ÖHO/İUAŞ görünüyor. Birisi Savaş Petrol, diğer ikisi?
  7. V

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

15D, 135, 136 ve 137'yi mutlaka deneyin Citaro ile. Yarın bir gün bulamazsınız bu araçları. Şahinkaya'dan Yavuz Kaptan'a denk gelirseniz SIKI TUTUNUN! 😅
  8. V

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Otokar Kent macerası 1 yıl bile sürmeden eski markasına geri döndü.
  9. V

TÜYAP - Büyükçekmece/Silivri Metrobüs Hattı

Büyükçekmece'nin sonuna (Güzelce) kadar gelmesine razıyım. Büyükçekmece'nin giderek artan bir yoğunluğu var.
  10. V

Marmaray (Halkalı-Gebze)

2021 Eylül ile 2022 Haziran ayında Üsküdar & Florya arasında haftada 1 kullanıyordum. Sabah 6'da Üsküdar'dan ilk araca biniyordum. Kazlıçeşme - Yeşilköy arasında defalarca kez sinyalizasyon sorunu yaşanıyordu ve tren duruyordu bazen. 2022 Haziran sonrasında hiç kullanmadım sanırım.
  11. V

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Bilmeyen birisi olarak sormak istiyorum; hangisi nerede çalışacak?
  12. V

Türkiye Genelindeki Araç Plakalarının Gelişimi

O zaman 345'ti gördüğüm. Gri Passat gördüm.
  13. V

Biraz önce 53 RZE 345 (veya 543) plakalı araç gördüm. Emin olamadım, arkamı dönüp bir daha baktım; 3 harf ve 3 rakam. Bu nasıl olabiliyor? @Güven_Hoca
  14. V

Güven Hocam, Birkaç sabırsız arkadaş dışında hepimiz Cuma'dan Cuma'ya razıyız. Müsaitlik durumunuz buna elverişli değilse de hiç sorun değil. Emeğinize sonsuz saygımız var.
  15. V

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Bunun için de paylaşım yapılmaz ama ya... Hayatımızda neyi değiştirecek bu? Mesaj sayısı artsın diye ne yapacağını şaşırdı insanlar.
Geri