Tema düzenleyici

Veli34 'in en son etkinliği

• V
    Veli34 , M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Gemini ile setleri şimdiden yeniledim...
    • Gemini_Generated_Image_7qltcb7qltcb7qlt.png
  • V
    Veli34 , Adaray başlıklı konuya cevap yazdı.
    2013 yılında,hat kapatılmadan 2 ay önce Kartal-Göztepe arasında binme şansım olmuştu. Bir kez daha şaşırmıştım yeni bir tren modeli...
  • V
    Veli34 Adaray konusundaki Ahmet Yasir Kaplan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    E23000'e bende ilk olarak annemle Süreyya Plajı-Haydarpaşa arası binmiştim hatta ilk başta değişik bir tren modeli diye çok sevinmiştim...
  • V
    Bu trenleri sevmemin sebeplerinden biri çocukken bana anlık mutluluk yaşatan bir anıdan kaynaklanıyor. 2008-2013 arasında...
  • V
    Veli34 , İran'da Rejim karşıtı Ayaklanma başlıklı konuya cevap yazdı.
    İran'daki rejim bir gün çökecek ama ne zaman belirsiz. 1979'dan beri iktidarda olan mollalardan İran halkı o kadar bıktı ki, Amerikan...
  • V
    Veli34 ARMA 3 konusundaki Ömer arda köseoğlu mesajınıza Sevmek Sevmek tepkisini verdi.
    28.mekanize den anılar
  • V
    Veli34 , Haydarpaşa Garı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tüp geçit hizmette olduğu için eskisi kadar ulaşım konusunda çok gerek kalmadı Haydarpaşa Garı'na ama depolama konusunda çok önemli bir...
  • V
    Sırf kullanılan tren setlerinden dolayı seviyorum bu hattı. Sakarya'ya bir gün işim düşerse,üşenmeden bu hattı kullanıp 2013'ten beri...
  • V
    Veli34 , M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Parasal açıdan sıkıntı olmayacaksa hemen yenilensin problem yok zaten.Ekonomik sebeplerden dolayı yeni vagon alınamıyorsa bir süre daha...
  • V
    M1 her ne kadar metro olsa da,istasyonlarının çoğu yerin üstünde.Bu yüzden ben buna "İBB Banliyösü" diyorum.😁 M1 hattının en sevdiğim...
  • V
    Veli34 , Keşke Olsa dediğiniz oyunlar başlıklı konuya cevap yazdı.
    Açık dünya tabanlı,gelişmiş grafiklere sahip bir hayat simülatörü. Başta sadece hangi cinsiyette doğmak istediğini seçtiğin ama onun...
  • V
    Veli34 , ARMA 3 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu oyunu ilk indirdiğim zamanlar bir sunucusuna katılmıştım,Discord'a çağırmışlardı beni bilgilendirme için. 30 yaş üstü insanların...
  • V
    sjwler 2018-2019’dan daha eski. İsim olarak Merriam-Webster ilk kullanımı 1945’te diyor. (Social Justice Warrior) Şu an ki anlamının...
  • V
    Evren çok büyük,sonu yok gibi. Evrende yalnız olmadığımızı,bizden başka canlıların da çok uzaklarda yaşadığını düşünüyorum ama bu...
  • V
    Veli34 , GTA Vice City başlıklı konuya cevap yazdı.
    2021 yılında "Trilogy" saçmalığı yerine şu oyunu tıpkı "Mafia Definitive Edition" gibi silbaştan yepyeni gelişmiş grafiklerle...
Geri