Tema düzenleyici

vatansevdalısı kullanıcısının son içeriği

1. V

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

İmar Şb'ye Birşey SORMAYA Gerek Yok Çünkü Kendileride Hiçbirşey Bilmiyorlar.Şahsen Yusuf Beye Sordum Keçiören Para Etmiyor dedi İmar Md Zeki Çevik'e Sordum Oda Neden Oradan Aldınız Dedi Bende Alırken Size mi Soracaktım Dedim. Adamlar Haklıymış Yukarı Haçil Yatırımdan Ziyade ZARAR VERDİ.
  2. V

ARSA FİYATLARI ARTMAYAN HATTA GERİYE DOĞRU GİDEN TEK YER KEÇİÖREN BÖLGESİ. PLAN ONAYLANDI DENSE BAŞKA YERLERDE FİYAT 2 KATINA GELİRDİ. EMLAKÇILARDA MALESEF ÇOK DÜŞÜK GÖSTERİYORLAR. YATIRIMCILARDA YILLARDIR BEKLEYİP HİÇBİRŞEY YAPILMADIĞI ÇOK YÜKSEKTEN VERGİ ALINDIĞI İÇİN BİR ÇOĞU BURDAN BİRŞEY...
  3. V

Öyle Kolay Olmuyor Kardeş.Halen Çok Şeyler Yapılabilir.Ama İmar Şubenin Çalışması Lazım.Birde Arsa Sahiplerinin Bir Araya Gelmesi veya Bu Sayfada Bilgi ALIŞ Verişinde Bulunması Şart.Tek Hareket Edersek SONUÇ ALAMAYIZ ONLARDA İSTEDİKLERİNİ YAPARLAR.
  4. V

2800 Kişi Var Diye Biliyorum.Henüz Hiç birşey Net ve Tam Değil.Plan Bir Ortaya Çıksın.Ozaman Nasıl Bir Yol İzlenecek Ne Yapılacak En İyi Ne Şekilde Hangi Firma Başka Hangi Büyük ve Sağlam Firmalar Girecek %Kaç Verecekler Bekleyip Araştırıp Görmek Lazım.Şimdiden Anlaşma Sözleşme İçin Henüz...
  5. V

KEÇİÖREN BELEDİYESİ İMAR ŞUBE İMARDAN SORUMLU VE YETKİLİ OLANLAR UTANSINLAR.BUNUN BÖYLE OLACAĞINI BİLİYORLARDI. YATIRIMCIYI ARSA SAHİPLERİNİ BİLEREK İSTEYEREK BIKTIRDILAR. KEÇİÖREN BELEDİYESİ ÇALIŞMIYOR.İMAR SIFIR HATTA EKSİ.BAŞKA YERLERE BAKIP UTANSINLAR.
  6. V

Bakın Çalışan Belediyeler Çalışan İmar Şubeler Nasıl Çalışıyor Nasıl Yapıyor Nasıl Bölgelerine Değer Katıyorlar.Çankaya Yenimahalle Pursaklar Mamak Belediyelerini Özelliklede Belediye Başkanlarını ve İMAR ŞUBELERİNİ TEBRİK EDİYORUM KUTLUYORUM. Keçiören Belediyesi Belediye Başkanım Sayın Mesut...
  7. V

İMAR ŞUBENİZE Çeki Düzen Verin Gerekirse Değiştirin Gerekirse İMARI Bilen Personel Getirinki Bizde Size Çiçek Verelim. Keçiören'i Bitirdiler.Yıllardır Bir Tane Plan Proje Çalışma Hizmet Gerçek Belediyecilik Yapılmaz mı?Dışarıdan Özel FİRMAYA Çizdiriyorlar Oda Olmuyor Ellerine Yüzlerine...
  8. V

KEÇİÖREN İMAR ŞUBE YAPMAZ YAPAMAZ.BUNLAR TEMBEL UMURLARINDA BİLE.DAHA PLANI KENDİLERİ BİLE ÇİZEMİYOR DIŞARIDAN ÖZELDEN BİRİLERİNE VERİYORLAR.İNSAN BU GÜZELİM YERLERİN BOŞ KALMASINDAN UTANIR.AMA VERGİSİNİ EN YÜKSEKTEN ALMASINI BİLİYORLAR.KEÇİÖREN İMAR ŞUBE KOMPLE DEĞİŞTİLMELİ HATTA BUNLARA...
  9. V

İsterse 1000 Tane Avukatları Olsun.Belediyenin Hele Hele İmar Şubenin Planlama Harita Kısımlarının Görevi Yatırımcıyı Mağdur Etmek Ukala Ukala Konuşmak Değil PLAN PROJE ÇALIŞMA YAPMAK HİZMET ETMEK.MODERN VE GERÇEK BELEDİYECİLİK MODERN YAPILAŞMA MODERN ŞEHİRLEŞME YAPMAK ALTIN ŞEHİRLER KURMAK...
  10. V

Bu Şehrin Keçiören'in Keçiören Belediyesinin Çalışmayan Plan Proje Yapmayan İMAR ŞUBESİ VAR.BUNLARA DUR DEMİYEN NE YAPIYORSUNUZ DEMİYEN HİÇ ÇANKAYA'YA YENİMAHALLE'YE ÜMİTKÖY'E ÇAYYOLU'NA İNCEK'E ÇAKIRLAR'A SARAY'A PURSAKLAR'A MAMAK'A VE DİĞERLERİNE NEDEN BAKMIYORSUNUZ ONLAR YAPIYORDA SİZ NEDEN...
  11. V

Günaydın.Hayırlı Sabahlar.Hayırlı Cumalar.Kardeşim Doğru Söylüyorsun.Zaten Çok Zaman Kaybedildi.Keşke Çok Daha Önce Güzel Bir Plan ve Proje Çıksaydı. Ama Bunun Keçiören Belediyesi İmar Şube İle Olması MÜMKÜN DEĞİL.Birşeyler Var Ama Hayırlısı. Bunu Yusuf Üzümcü'yede İmar Md Zeki Çevik'ede Chp ve...
  12. V

Zamanında Emsal 1,60 Olup Çok Katlı KONUT Olsaydı Ovacık'tan ve Diğerlerinden Çok Daha Güzel Bir Bölge Olurdu. Zamanında 2 Emsalle Çıkmak Serbest (Altı Sanayi ve Ticaret üstü Homofis Şeklinde İşyerleri Olan) SANAYİ VE TİCARET BÖLGESİ Olsa Şimdiye İş Yerleri Faal Olarak Çalışıyor Olacaktı. Ama...
  13. V

34574 ve 34576 ve 34528 Bu 3 Parselde Köşebaşı Yakacık Köprüden Girişte Sağdaki 3 Parsel. Yakacak MAP-265 BLOKLARININ ALTINDAKİ 3 PARSEL 34574 ÇEVRE YOLUNA CEPHE OLAN BU 3'ÜNDEKİ ARSA SAHİPLERİ İLE GÖRÜŞÜYORLAR. ÖZELLİKLE 34574 VE 34576
  14. V

Bugüne Kadar Çalışmayanlar a YAZIKLAR OLSUN.Yiyip İçip Gezenlere Kendi Şahsi Menfaatleri İçin Çalışanlara Hertürlü Pisliği Yapanlara YAZIKLAR OLSUN.Yalan Dolanla Torpille Hile ve Sahtekarlıkla Rüşvetle Haraçla Görevini Makamını Yetkisini İmkanlarını Kendisine Kullanarak Zengin Olan Mal...
Geri