Tema düzenleyici

Türkçeci2131 kullanıcısının son içeriği

1. T

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

İmar konusunda Diyarbakır en hareketli günlerini yaşıyor. Devlet projeleri(Sosyal Konutlar+TOKi+ İlk Evim) üstüne Belediyenin sosyal konutları ve hepimizin beklediği yeni imar planı. Bence arazilerinize sahip çıkın 3-4 ay kesinlikle satmayın Allah sattırmasın. Çok dillenen yerlerin aksine...
  2. T

Arkadaşlar aldığınız tarla sebebiyle Şufa (Ön Alım) Davası ile karşılaşan var mı? Bana dava açmışlar da bilgi sahibi bu konuda tecrübeli biri varsa yardımcı olabilir mi
  3. T

Ben de aynı şeyi düşünüyorum aylardır bu sayfayı takip ediyorum @Kahin21 hep kesin konuşanları uyardı. Son yazdığında da ne yanlış var anlamadım adam parselinizde hareketlilik var takip edin demiş.
  4. T

Hocam foto resmi siteden sosyal konut projesinin Kayapınar tarafı açıklanmış oldu
  5. T

Bu yeni TOKİ projesiymiş
  6. IMG_20251122_142351.jpg

IMG_20251122_142351.jpg

7. T

Sosyal konutların nereye yapılacağı ile ilgili bir bilgi var mı? Bağlar ağırlıklı olduğu söyleniyor
  8. T

İlk evim projesini Karahan Köyüne yaptılar eğer o tarafta hazine arazisi kalmadıysa bir üst Alankoz 33. Parsel mantıklı
  9. T

Bu haber nerde paylaşabilir misiniz
  10. T

@Kahin21 Hocam bu Karacadağ rezerv alan olarak belirlenmesi o bölgeye yatırım yapanlar için nasıl yorumlanmalı. Eksisi ve artısıyla
  11. T

Kim söylüyor beklenrtiden ibaret bence. Bağlar denince akla oğlaklı geliyor evet çünkü genişlemeye müsait bir alt yapı kurduklarını en başta söylediler ama Alankoza varmadan oğlaklı tarafında bir sürü hazine malı varken neden Alankoz olsun ki? Geçen yıl zemin etüdü yapıldı diye paylaşımlar...
  12. T

Bağlar da alternatif yerler nereler?
  13. T

Açıklamalardan Bağlar ilçesinde olacağı kesin gibi
  14. T

Diyarbakır Ak Parti İl Başkanının paylaşımı
Geri