Tema düzenleyici

TolgaC 'in en son etkinliği

• TolgaC
    TolgaC , Teknoloji ve Oyun forumunda GTA 6 Bu Yıl Çıkacak! başlıklı bir konu başlattı.
    Son çıkan söylentilere göre Rockstar Games’in merakla beklenen oyunu GTA 6, bir kez daha ertelenmeyebilir. Birçok kişi oyunun 2027’ye...
    • 1770232889290.png
  • TolgaC
    TolgaC , Yatırım Fonları başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tüm yorumlarınıza katılıyorum garantici bir insan olarak aynılarını yaşadım ancak para piyasası fonunu biraz bırakma zamanı geldi gibi...
  • TolgaC
    TolgaC , Teşekkür ve Veda başlıklı konuya cevap yazdı.
    Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz :) Evet, yönetim olarak forumda aktifiz; sadece uzaktan yöneten değil, burada yazan, okuyan ve...
  • TolgaC
    TolgaC Teşekkür ve Veda konusundaki deividcollardo mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yönetimi tanıtılması gerekir, en üst yetkili yöneticilerde forumumuzda aktif olması gerekir anladığım kadarıyla forumdaki yetkili olarak...
  • TolgaC
    Merhabalar, Rütbe sistemi şu an için aynı şekilde devam edecek, bu konuda bir değişiklik planımız yok. Rütbe yükselmeleri de mevcut...
  • TolgaC
    Merhabalar değerli hocam :) Mevcut moderatörlerimiz ve il temsilcilerimizle ilgili herhangi bir değişiklik planımız yok. Roller aynen...
  • TolgaC
    TolgaC Teşekkür ve Veda konusundaki Rime mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    @Balinacan hocam. Mevcut Moderatörler Değişecekmi? veya İl Temsilcileri Değişecek veya Rol Kaldırılacakmı?
  • TolgaC
    TolgaC Teşekkür ve Veda konusundaki kısayolunuzunu mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    @Selçuk Hocam, emekleriniz için sizlere çok teşekkür ederiz. Yolunuzun yapacağınız projelerde açık olması dileğiyle. @Balinacan Hocam...
  • TolgaC
    TolgaC Teşekkür ve Veda konusundaki Ayberk0200 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hoşgeldiniz @Balinacan hocamız umarım inşallah güzel geçer de
  • TolgaC
    TolgaC Teşekkür ve Veda konusundaki Ayberk0200 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    @Selçuk allaha ısmarlılık sizlerle emek verdiniz iyi iş çıkardınız
  • TolgaC
    TolgaC Teşekkür ve Veda konusundaki UğurKutaySolak mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yolunuz açık olsun hocam Yeni yöneticiye hoşgeldiniz diyelim
Geri