Tema düzenleyici

Terebinth kullanıcısının son içeriği

1. Terebinth

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Ne kirli şeyler dönüyor şu imar konusunda. Adamın arsasına imar girsin diye belediye 30 milyon TL harcamış. Adam da eş başkana ücretsiz daire tahsis etmiş.
  2. img_1_1766319535795.jpg

img_1_1766319535795.jpg

3. Terebinth

Kayapınar Şehir Hastanesi

Allah akıl fikir versin bu hastanenin yerini planlayanlara. Batman'daki hastane de böyle tam stadın yakınında. Acil ambulans hasta getirecek hastaneye bir bakıyorsun yollar tıkanmış maç çıkışı olduğu için. Bunun vebalini kim alacak?
  4. Terebinth

Ben de geçen sene Güleçoba'dan aldım şuan hala aynı fiyat TL olarak. Yani zarar ettim. Altında olsa daha çok kar ederdim. Paraya sıkışan birinden ucuza alırsanız kesinlikle zarar etmezsiniz uzun vadede. Sadece piyasasını takip edin ve düşük fiyata almaya bakın.
  5. Terebinth

Ucuza bulunursa alınır.
  6. Terebinth

Toki̇ İlk Evim Arsa Projesi

Proje Duyurusu
  7. Terebinth

Proje yeri
  8. Terebinth

Oğlaklı TOKİ konutlarının bitişiğindeki TOKİ İlk Evim Müşterek ve Müstakil Arsa Projesi WhatsApp grubu da mevcuttur. İlk Evim Arsa Projesi kapsamında DİYARBAKIR BAĞLAR KARAHAN-OĞLAKLI MAHALLESİ 1 NOLU GECEKONDU ÖNLEME BÖLGESİ 'den tarafınıza yapılacak arsa tahsisi için 29/11/2024 - 29/05/2025...
  9. Terebinth

Boşuna paranı yatırma kardeşim. Emlakçılara göre her yer proje bölgesi. Halbuki sadece Oğlaklı komutlarının bitişiğinde İlk evim arsa projesi var. Bahsettiğin bölge bayağı uzak oraya. Ha ileride belki olur da şimdiden paranı yatırman yazık olur. Çünkü mesafe çok.
  10. Terebinth

Batı Çanakçı'da bir mezarlık yapılması öncedendir planlanıyor.
  11. Terebinth

Cücük tarafı su havzası. O yüzden o tarafa imar verilmez bir şeyler dönmüyorsa.
  12. Terebinth

Bağlar Yeşildallıya kadar imar verilmesi lazım daha derli toplu bir imar için. Tosunlu-Cumhuriyet arası da imar gelme ihtimali var diye düşünüyorum tarım alanı olmadığı için.
  13. Terebinth

Diyarbakır Kent Planı Örneği
  14. Terebinth

Kuzeybatı Çevre Yoluna paralel bir çevre yolu yapılacak mı?
Geri