Tema düzenleyici

Tcuab2023 kullanıcısının son içeriği

1. T

Beşiktaş JK⬛⬜

Beşiktaş, Göztepe'den transferi için anlaşmaya vardığı Junior Olaitan'ın saat 14.30'da İstanbul'da olacağını açıkladı.
  2. T

Epstein Olayı Nedir ?

ABD'nin bahaneler bularak Orta Doğu'ya çökmesine diyorum.
  3. T

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Şubat geldi
  4. T

Epstein Olayı Nedir ?

Ne pislikler dönmüş. Bir de İslam'a laf atarlar
  5. T

Sıradayken En Arkadakini Yanına Çağırma Hastalığı

Bugün çok sinirlendim. İşim acele dedi. Sıradakiler sabahın köründe zevkten mi sırada bekliyor!!! Yaşlı da olsa engel oluyorum. Belki yaşlı öylesine gezmeye gidiyor ama 10 yaşındaki çocuk sınava yetişecek.
  6. T

Epstein Olayı Nedir ?

=====
  7. T

Epstein Olayı Nedir ?

ABD, İran'a girsin diye Yahudi lobisi devrede.
  8. T

Sıradayken En Arkadakini Yanına Çağırma Hastalığı

Sıradayken, arka sıradakiler birini yanımıza, önümüze, arkamıza alma hakkımız var mı ? Ben takıntılı biri olduğum ve hakka adalete aşırı önem verdiğim için dikkat ediyorum. Kimseye de hakkımı sıramı vermiyorum. Az önce başımdan yine bu olay geçti. Otobüs sırasındayım. Önümde 12-13 kişi var ve...
  9. T

Epstein Olayı Nedir ?

3 milyon sayfada en çok ismi geçen TRUMP
  10. T

Epstein Olayı Nedir ?

Türkiye ayağı ile ilgili de paylaşımlar yapalım
  11. T

Epstein Olayı Nedir ?

Kasım 2012 tarihli e-postalarda Epstein'in Musk'a adaya helikopterle kaç kişinin taşınması gerektiğini sorduğu ve Musk'ın da sadece kendisinin ve o zamanki eşi Talulah Riley'nin taşınabileceğini söylediği görülüyor. Musk, Epstein'e 2012 Noel'inde gönderdiği bir e-postada da "Yakın zamanda...
  12. T

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası

Faizde bundan sonra daha büyük indirimler olası. 250-300 baz gibi.
  13. T

Orta Doğu

Abicim Ortadoğu ile ilgili başlık altında konuşalım. Bırakın şu Abd ve Avrupa seviciliğini
  14. T

Epstein Olayı Nedir ?

14-15 yaşlarındaki kızların çıplak şekilde yatağa bağlandığı ve ünlü isimlerin sırayla ...
  15. T

Orta Doğu

Neyse idrak edememişsin
Geri