Tema düzenleyici

T.C EMRE SAĞIR 025 kullanıcısının son içeriği

1. T.C EMRE SAĞIR 025

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Güncel Araçlar Filo Takip Listesi

-İSTANBUL ANADOLU YAKASI ESKİ ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNİN LİSTESİ- 1.BÖLGE 1. C.001 "2.NESİL BMC BELDE." 2. 02 "HYUNDAI AERO CITY 540." 3. 03 "3.NESİL BMC BELDE." 4. 04 "ARBUS PERFECT." 5. 05 "Mercedes-Benz CONECTO ESKİ KASA." 6. 06 "MAN lion's clâssic." 7. 07 "MAN SL 222." 8...
  2. T.C EMRE SAĞIR 025

Savaş Petrol Araçları Hakkında

Dün türkiş bloklarının orada 133F hattında bu şirketin araçlarından 1 tanesini gördüm.😮😮😮
  3. T.C EMRE SAĞIR 025

İstanbulda Hangi Filo Numaralı Özel Halk Otobüsünün Ve Otobüs A.ş Otobüsünün Hangi Marka Model Otobüs Almasını Istersiniz ?

Belki C.220 2026 model "Mercedes-Benz CONECTO." yada "GÜLERYÜZ COBRA GD-272 LF." marka model otobüslerden birisini alır diye düşünüyor ve tahmin ediyorum.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
  4. T.C EMRE SAĞIR 025

İstanbul Özel Halk Otobüsleri İlanları

Sevgili arkadaşlar lütfen sayfanın linkini atın.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
  5. T.C EMRE SAĞIR 025

İstanbulda Hangi Filo Numaralı Özel Halk Otobüsünün Ve Otobüs A.ş Otobüsünün Hangi Marka Model Otobüs Almasını Istersiniz ?

C.460 'ında çok yakında yeni kasa 2026 model "BMC PROCITY TR." marka model otobüs alacağını düşünüyor ve tahmin ediyorum ileride inşallah 59 61 62 'ile öz kardeşler ama marka model otobüs anlamında öz kardeş olurlar.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
  6. T.C EMRE SAĞIR 025

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Bende kaç kere sordum kimse bana cevap vermedi çok teşekkür ederim.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
  7. T.C EMRE SAĞIR 025

İETT/ÖHO Otobüslerinin İç Mekan Fotoğrafları

C.1089 'un eski aracı olan "TEMSA SAFİR PLUS." marka model otobüsün iç tasarımı bizlerle.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
  8. T.C EMRE SAĞIR 025

Berat Kandili

Tüm islâm aleminin berat kandilinin mübarek olmasını diler büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim sonsuz saygı sevgi ve selâmlarımla.🤝🤝🤝😀😀😀🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿
  9. T.C EMRE SAĞIR 025

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Sevgili arkadaşlar C.868 'in şu anda kullandığı aracın markası nedir Şimdiden teşekkürler.🤝🤝🤝😀😀😀
  10. T.C EMRE SAĞIR 025

İstanbul - Özel Halk Otobüsleri Fotoğrafları Arşiv (Sadece Fotoğraflı Mesaj)

D.028 filo numaralı "AKİA ULTRA DD." marka model 2 katlı otobüs bizlerle.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
  11. T.C EMRE SAĞIR 025

C.1711 'in yeni aracı olan 2025 model "OTOKAR KENT LF." marka model otobüs bizlerle tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun bilginize sonsuz saygı sevgi ve selâmlarımla.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
  12. T.C EMRE SAĞIR 025

C.197 C.335 'in yeni araçları olan 2026 model "BMC PROCITY TR." marka model otobüsler bizlerle tekrardan hayırlı ve uğurlu olsunlar bilginize sonsuz saygı sevgi ve selâmlarımla.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
  13. T.C EMRE SAĞIR 025

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

BUGÜN BİNDİĞİM OTOBÜSLER: 1. C.027 "ISUZU CİTİPORT." 14DK 2. B.1828 "Mercedes-Benz CONECTO." 14R 3. C.051 "GÜLERYÜZ COBRA GD-272 LF." 522 4. C 174 "GÜLERYÜZ COBRA GD-272 LF." 320 5. C.025 "TEMSA AVENUE LF 14DK."🤝🤝🤝
  14. T.C EMRE SAĞIR 025

-VE İŞTE SÖZ VERDİM SÖZÜMÜDE TUTTUM KARŞIMIZDA C.434'ÜN YENİ ARACI OLAN "HABAŞ COMFORTCITY." MARKA MODEL OTOBÜS BİZLERLE.-🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
  15. T.C EMRE SAĞIR 025

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

-C.1711 2025 MODEL "OTOKAR KENT LF."- Hayırlı ve uğurlu olsun bilginize sonsuz saygı sevgi ve selâmlarımla.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★
Geri