Tema düzenleyici

Serdar_Vader kullanıcısının son içeriği

1. S

Türkiye'den Vize İstemeyen Ülkeler

Ermenistan'a genelde videocular gidiyor. Merakından giden de var. Ayrıca Türk plakalı tırlar da mal çekiyor oraya. Gidenler tarafından tavsiye edilen husus, Erivan merkezi dışında gezmeyin oluyor. Öldüreceklerinden değil. Erivan halkı sadece surat asar, diğerleri sinirinizi bozar. Ama kapı...
  2. S

Yüksek Hızlı Tren (YHT)

400-500 km ile gitse ne olacak. İstanbul'a girince 60-70 ile gidiyor. Ne anlamı kaldı
  3. S

Türkiye'den Vize İstemeyen Ülkeler

Belarus da vizesiz. Ermenistan, yeşil pasaporta da e-vize hakkı verdi (varışta yok henüz). Normal pasaportlular hem e-vize hem de varışta vize alabilir. Yani hala normal pasaportun, yeşil pasaportu solladığı bir ülke (diğeri Meksika). Moldova'ya bırakın kimlikle, boş pasaportla dahi girmeye...
  4. S

Ankaranın Eski Çift Katlı Otobüsleri

Yani dolaylı olarak doğru. Son kalan ÇK, soloya dönüşüp 2009'a kadar çalıştı.
  5. S

Bu kalite normal yani. En sonuncusu 2009 da seferden alındı. 16-17 yıl az değil.
  6. S

ÖHO'lar 80'lerin erken dönemlerinde başladıklarında O302 çıkmaları hakimdi. Ankara mavi ÖHO tarihinde hiç sıfır araç olmamıştır herhalde (2008-2018 arası ÖTA'ları saymıyorum) ÇK'lar geldiğinde, sandık ki İETT'nin çift katlıları gibi olacak. Yanıldık.
  7. S

Şehirlerarası çıkması döküntüleri yutturdular işte. Bir çoğu soloya dönüşmüştü. Hatta son kalanı (542 Eryaman-Gazi-Sıhhiye-Sezenler) solo hali ile 2009 sonuna kadar çalışmıştı.
  8. S

Raylı Sistem Desteği Bulunan Havalimanları

KASTAMONU Site içinde de paylaşılan krokiye bakılırsa Kastamonu Havalimanı da raylı sisteme kavuşacak.
  9. S

Karadağ

Her an vize koyarlar diye gitmiştim neyse ki.
  10. S

Ankara - B1 (Sincan – Kayaş) Banliyö Treni (Başkentray)

1 yıldan çok, 1,5 yıldan az var daha Proje Genelinde Yüzde 90 Fiziki İlerleme Kaydedildi Proje genelinde şu anda yaklaşık yüzde 90 oranında bir fiziki ilerleme kaydettiklerini de anlatan Uraloğlu, “Tüm bu ilerlemeler ışığında, inşallah altyapı ve üstyapı işlerimizi bu yılın 3. Çeyreği...
  11. S

Ankara Ego Filosuna Veda Eden Otobüsler

1988'de şimdiki 3lü numaralama sistemine geçilmemişti. Eski numarası 60. Otobüsün solundaki Corsa'ya bakılırsa, 2000 sonrası.
  12. S

Formula 1

Pist güzergahında , normal zamanda turlama videoları var. Parkurun bazı kısımları gerçekte karşı tek yön. Tünel çıkışındaki şikan da normalde yok.
  13. S

Ankara'da Proje Çalışması Devam Eden Raylı Sistem Hatları

Havalimanı/YBÜ hattında ortalama 4,3 KM'de bir istasyon oluyor ki, bu mesafe çok yüksek. Arada Pursaklar'da bir istasyon daha olabilirmiş. Kuyubaşı-Kuzay Ankara arasına da istasyon olabilirmiş.
  14. S

Raylı Sistem Desteği Bulunan Havalimanları

Konu ile ilgili havalimanı çok az olsa da, ileride artabileceği ihtimali de konuşulabilir. Ben sadece aktif çalışanlar ve inşa halinde olanları yazdım. Detayları mesajlarda yazabiliriz. ANTALYA HAVALİMANI: AntRay tramvay sisteminin T1A hattının son istasyonu olan Havalimanı istasyonu...
  15. S

İMG zamanında, Keçiören'i ödüllendirmek için çoğunlukla bu ilçeye verildi hatlar. Keçiören-Oran Keçiören-Dikmen İncirli-Sokullu Etlik-Atakule Aktepe-Ostim ***** Çift katlılar zaman içerisinde yeşil soloya dönüşmüştü. En son 1 tane Eryaman-Sezenler hattında kalmıştı.
Geri