Tema düzenleyici

semihkutluk kullanıcısının son içeriği

1. semihkutluk

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Daha önce forumda önerildiği üzere, ÖHO BM6'dan haftaiçi çekilmiştir, 76'ya verilen İETT aracı ile takas oldu.
  2. semihkutluk

Savaş Petrol Araçları Hakkında

Liste için teşekkürler, elinize sağlık. Yalnız bazı araçlarda hatların üzerini çiziyorsunuz, muhtemelen sefer iptal olduğu için ya da araç sefere çıkmadığı için vs ama bence buna gerek yok. Dün için örnek vermek gerekirse A-1814'ün hat üzeri çizili ama sadece 13.20 ve 17.50 seferleri iptal oldu...
  3. semihkutluk

Tek Yönlü Olan İETT Durakları

Merhaba (Beykent Yönü) Durak Kodu: 127411 B Kısmı (Avcılar Yönü) Durak Kodu: 126121
  4. semihkutluk

78F'ye düşen Savaş araçlarına Allah yardım etsin, ilk defa geldikleri ve bir gün duracakları bir bölge için çalışması çok zor
  5. semihkutluk

Liste için teşekkürler, çift hat çalışan araçlar için; atıyorum sabah bi servis o hattı çalışıp diğerine geçiyorsa onu küçük punto diğerini büyük yapabiliriz. Örneğin avrupa için A-1824 ya da dün için A-1825 MR50 yarım servis çalışıp gün boyu 79B'ye geçiyor, bunları da avrupa tablosunda...
  6. semihkutluk

KAPI NO 1.GÜN 2.GÜN 3.GÜN 4.GÜN 5.GÜN 6.GÜN 7.GÜN 8.GÜN 9.GÜN A-1540 79K 79G A-1545 142F 146 A-1550 150 151 A-1555 78C 78C A-1668 146 146 A-1671 146 147 A-1679 78C 33B A-1741 151 151 A-1745 147 98G A-1755 98G 98T...
  7. semihkutluk

Savaş'ın araçlarla ilgili spesifik konuları bu başlıkta mı yazalım yoksa diğer başlıklarda mı? örn: A-1819 şu an ne yapmaya çalışıyor :LOL: Hiçbir yere yetişemiyor, gelirken de yarım falan başladı, şimdi kss dönüşü için "KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN kalkışlı 15:30 seferi 16:10 hareketle 35...
  8. semihkutluk

Önlerinde çok iyi olmasa da navigasyon var, ek olarak öncesinden rotaya bakabilirler ama çoğu zaman ve bugün olduğu gibi bizler tarif ediyoruz. Tam öğrendi oturttu rotayı desek de ertesi gün hop farklı hatta geçiyor araç. Sürdürülebilir bir durum değil bence şu anda bu karışıklık ve kaos ortamı
  9. semihkutluk

Bu birinci gün ikinci gün listesine bir müddet daha devam edersek çok güzel olur, hatta mümkünse tablo halinde yapılabilir
  10. semihkutluk

336'dan dün çıkan araç bugün 142B'de bu ikisi nasıl aynı bölge olabilir :LOL:🤦‍♂️
  11. semihkutluk

Kodu önemli değil, bugün birinin şoförüyle konuştum; biz de ne olduğunu hala anlamış değiliz. Bilmediğimiz yollar, rotalar, çok zor her gün farklı yerdeyiz diyor. Göreve gitmek istemeyen şoförler de oluyormuş, hem erken saat hem çeşitli farklı sebeplerden
  12. semihkutluk

Dün yazdığım gibi, bölge değiştiren hatlardaki 79B’de 08.50’de başlayan araç öncesinde farklı bir hattan intikal ediyor. İlgili araç 07.20 Halkalı>>Şehir Hastanesi MR50 seferi yapıyor, sonrasında Kayaşehir peronlara geçiyor.
  13. semihkutluk

Kapanmış İett Depar Hatları

Gayet hızlı bir geri dönüş oldu :) Artık resmen kapanmış oldu, iyi de oldu.
  14. semihkutluk

A-1825, tabelasıyla birlikte 79B'de :love: https://streamable.com/yi0jrq
  15. semihkutluk

Kapanmış İett Depar Hatları

Yalnızca haftaiçi seferi kaldırılmış, şimdilik Cumartesi ve Pazar duruyor, ya unuttular ya da haftasonuna daha birkaç gün var düzeltilir diye düşünüyorum. Onların da 05.00 Gümrük başlaması için mesaj ilettim.
Geri