Tema düzenleyici

Semih kullanıcısının son içeriği

1. Semih

Yorum yazamıyorum şuan , bende dedim şu fotoyla biraz oynayayım 😀 Malum 1000. yorumu çok özel...

Yorum yazamıyorum şuan , bende dedim şu fotoyla biraz oynayayım 😀 Malum 1000. yorumu çok özel bir şeye ayrılmalı
  2. Semih

Şaka maka 1000. Mesajı özel bir şeye ayırmak lazım . Kuru kuru olmaz öyle 😀

Şaka maka 1000. Mesajı özel bir şeye ayırmak lazım . Kuru kuru olmaz öyle 😀
  3. Semih

Hahaaa evet , StarChaser beni rehin aldı hesabımı çalıp üzerime tükürdü (!) 😭😭

Hahaaa evet , StarChaser beni rehin aldı hesabımı çalıp üzerime tükürdü (!) 😭😭
  4. Semih

Teşekkür ederim ama uzunca bir zaman o mesaj sayısını 1000 yapmayı düşünmüyorum 😀 999 güzel...

Teşekkür ederim ama uzunca bir zaman o mesaj sayısını 1000 yapmayı düşünmüyorum 😀 999 güzel gözüküyor
  5. Semih

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Vaay bak işte şimdi keyiflendim 😆 Güzel araç gitti güzel araç geldi . Geri gitmez inşallah 😀
  6. Semih

A-363’ün aracı ney bilmiyorum ama A-279’un Procity’si çok güzeldi ya 🥲 O1250 ve A-283 —> 36V-1
  7. Semih

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Değişiyor her gün . A-288’den A-234’e kadar araçlar her gün değişiyor . Kaç otokar denk geldiğini sen hesapla 😀
  8. Semih

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Hayır çok uzun zamandır girmiyor . 1670 ve 1675 kodlu deparlarda çalışıyordu sadece 1 araç . Şimdi Sultangazi Garajı araçları çalışıyor . 12 total araç = 10 Otokar + 1 Akia + 1 ÖHO
  9. Semih

Sanmam , A-5 grubuda çalışmazdı o zaman . Şurda sayılan kodların çoğu yeni model araç değil . İett’nin bizi unutma gibi bir şansıda yok , sabah akşam sefer saatleriyle oynuyorlar 😀 İşlerine gelmemiştir , çok da kafa patlatmaya gerek yok . Başlık konudan sapmasın ; O1250 ve A-237 —> 36V(-1)
  10. Semih

Onu gördüm , ekstra olmadığının farkındayım . Bizden de alsınlar iett’yi . A-5 ile aynı hatta çalışmak istemiyorlar mı acaba ? Ben sabah akşam Otokar - Akia ikilisi görmekten bunaldım . Bi eğlencemiz A-5 grubu araçları
  11. Semih

Vallahi aynısı yazacaktım millet bunalıyor artık 36V 36V diye yazmadım . Her hatta vermişler bizim neyimiz eksik ?
  12. Semih

Yok A-239 çalışıyor bayadır . A-238’i uzun zamandır görmemiştim
  13. Semih

A-238 36V’de ve şuan çalışıyor olarak gözüküyor . Bu araç çalışmaya tekrar başlamış sanırım . Biri yazdıda görmediysem özür dilerim . Öho başlığını takip etmiyorum . Şimdi araç değiştirip değiştirmediğine bakıyorum Araçta değişmemiş , bu kadar uzun süre sonra , yollarda tekrardan arkası full...
  14. Semih

Şehirinizdeki İtfaiyenin Olaya varış süresi Ne kadar?

Kendi yaşadığım yerden örnek verecek olursam ( ilçe merkezine en uzak mahallelerden birinde oturuyorum ) 10-15 dakikayı buluyor bazen hiç trafik olmuyor 7-8 dakikada da gelebiliyor . Kurtarmada yavaş oluyorlar genelde niye bilmiyorum . 25 dakika beklediğini hatırlıyorum bir komşumun . Bana...
  15. Semih

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler

B5052 kodlu araç , Malkoçoğlu durağında bir lastiği sökülmüş , çamurluğu biraz çizilmiş ve ön far yerinden çıkık şekilde duruyordu . 36C’de çalıştığını zannediyorum . Şoför içinde olduğundan düzgün çekim yapamadım . Sadece bilgilendirmek amacıyla foto paylaşıyorum .
Geri