Tema düzenleyici

RimeAFK kullanıcısının son içeriği

1. RimeAFK

YKS puanı ile yatay geçiş yapılırsa 1. sınıftan mı başlanır?

Merhaba arkadaşlar, bir merakım var. YKS puanı ile başka bir üniversiteye yatay geçiş yapan bir öğrenci, yeni okulunda 1. sınıftan mı başlıyor yoksa önceki sınıfın devamı mı sayılıyor? Tecrübeleriniz veya bildiğiniz bilgiler varsa paylaşabilir misiniz?
  2. RimeAFK

1 dersten kalan birisi belge alabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, bir sorum var. Eğer bir öğrenci sadece 1 dersten kalmışsa, yine de Takdir veya teşekkür belgesi alabilir mi?
  3. RimeAFK

Lisede 5 gün özürsüz devamsızlık ile belge alınabilirmi?

Lisede 5 gün özürsüz devamsızlık yapan bir öğrenci, belge alabilir mi?
  4. RimeAFK

bilgisayarım son zamanlarda çok yavaş çalışıyor

Bilgisayarım son zamanlarda çok yavaş çalışıyor. Açılması uzun sürüyor ve programları açarken sürekli donuyor. Basit işlemleri bile yaparken beklemek zorunda kalıyorum. Bu durum hem ders çalışırken hem de günlük işlerimi yaparken beni zorlaştırıyor. sorunu nasıl çözebilirim?
  5. RimeAFK

internetim çok yavaş.

İnternetim çok yavaş. Sayfalar geç açılıyor ve videolar sürekli donuyor. Özellikle ders izlerken veya ödev yaparken bu durum beni çok zorluyor. İnternet bağlantım var gibi görünse de hız yeterli olmadığı için verimli kullanamıyorum.
  6. RimeAFK

İnternetim sık sık kopuyor.

Evde kullandığım internet bağlantısı sık sık kopuyor. İnternete bağlanıyor gibi görünse de sayfalar açılmıyor ya da çok yavaş yükleniyor. Özellikle ders çalışırken ve ödev yaparken bu durum beni zor durumda bırakıyor. Modemi kapatıp açmama rağmen sorun devam ediyor ve interneti verimli...
  7. RimeAFK

Telefonum Şarj almıyor.

Telefonum son zamanlarda şarj olmuyor. Şarja taktığımda bazen şarj alıyor gibi görünüyor ama birkaç dakika sonra kesiliyor. Farklı şarj aletleri denememe rağmen sorun devam ediyor. Şarj soketinde temassızlık olduğunu ya da bataryanın bozulmuş olabileceğini düşünüyorum ama. Bu durum günlük...
  8. RimeAFK

Dizüstü bilgisayarımın ekranı açılmıyor

Merhabalar Arkadaşlar dizüstü bilgisayar açılıyor ancak ekran siyah kalıyor. Güç ışığı yanmasına rağmen görüntü gelmiyor. Sorunun ekran kablosundan, ekran kartından ya da yazılımsal bir hatadan olabilirmi. Bilgisayar yeniden başlattığımdada sorun devam ediyor.
  9. RimeAFK

Wowturkey.com giriş yapamıyorum

@Rick Grimes beni banladınmı ayıp ayıp.
  10. RimeAFK

chrome web kullanıyorum.
  11. RimeAFK

@Selçuk
  12. RimeAFK

web hosting loginine kadar girebiliyorum
  13. RimeAFK

Tuttu Tutmadı Oyunu

Tutmadı. Alttakinin Son model Telefonu var.
Geri