Tema düzenleyici

Ra55 kullanıcısının son içeriği

1. Ra55

Kırşehir-Kaman

Kırşehir, Kaman ilçesi, 25 Aralık caddesinizin çevre yoluna doğru uzantısı üzerinden Kaman görüntüleri.
  2. Ra55

Kırşehir-Kaman

3. 20251010_155926.jpg

20251010_155926.jpg

4. 20251010_160011.jpg

20251010_160011.jpg

5. 20251010_160320.jpg

20251010_160320.jpg

6. Ra55

Linux

Merhabalar. Ben de Linux'a ilgi duyan bir bilgisayar kullanıcısıyım. Ama şu anda bazı zorunluluklardan dolayı bilgisayarımda Windows11 kullanıyorum. Daha önce Linux'un birkaç değişik dağıtımlarını bilgisayarıma kurarak kullandım. En son milli yazılım olan yine Linux tabanlı PARDUS'u kullandım...
  7. Ra55

Bisiklet Fotoğrafları

Bir zamanlar üzerinden hiç inmediğim bisikletime, sol diz kireçlenmesi, prostat ameliyatı ve ameliyat sonrası oluşan iki fıtığımdan dolayı artık binemeyeceğim.
  8. Ra55

Üroloji

Ben 68 yaşıındayım. Prostat kanseri ameliyatı sonrası yaşayacağınız komplikasyonlar da var. Bunların en önemlisi idrar tutamama, idrar kaçırmadır. Daha sonra ameliyat yerlerinizden fıtık olma ihtimaliniz de oluyor. Üretranız daralabiliyor. Yani idrar kanalı, idrar torbası ile kamışa doğru uzanan...
  9. Ra55

Üroloji

Merhabalar. Üroloji ve onun alt kategorilerinden biri olan prostat kanseri de benim alanım sayılır. Çünkü geçen yıl ben prostat kanserinden ameliyat olmuş biri olarak bu konuda damdan düşenlerden sayılırım. 10.04.2023 tarihinde robot ile prostatektomi operasyonu geçirdim. Prostat kanseri sizi...
  10. Ra55

İsrail Kudüs

İsrail ve Kudüs başlıklı paylaşımı okudum. Gerçekten etkilenmemek mümkün değil. Kaleminize, emeğinize ve gönlünüze sağlıklar dilerim. Çok güzel bir paylaşım olmuş.
  11. Ra55

Güldür Bu Gül

uğruna ne güller kırıldı bu topraklar üzerinde güneşlerin toprağa düştüğü güldür bu gül her bahar şehitler uyanır kırmızı renginde nice şehitlerin rengini verdiği güldür bu gül güneşim, yağmurum yok diye düşmez tasaya güneşlerimizin kanlarıyla sulandığı güldür bu gül ne koklamaya kıyarız, ne de...
  12. Ra55

Kırşehir-Kaman

Kırşehir-Kaman gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor: Bundan tam sekiz yıl öncesi Kaman Sarıuşağı Mahallesi Fotoğrafları
  13. Ra55

Kendi Yazdığınız Şiirler

Şiirle ilgili yorumumu Blogger platformundaki sayfaya yazmıştım. Tabi burası da Wowturkey. Buranın da yoruma ihtiyacı olsa gerek. Şiir çok güzeldi. Kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim. Başın ne zaman sıkışsa, karşılaştığın bir çift göze bakmak yeterli oluyor. Çok güzel bir...
  14. Ra55

Berber Fiyatları

Burası Ankara/Sincan, ben berberime hiç ücret ödemiyorum, çünkü kendimin berberiyim.
Geri