Tema düzenleyici

qwert kullanıcısının son içeriği

1. Q

Kocaeli Körfez Arsa Piyasası

https://t.me/korfezemlaksohbeti Telgram kanalına girerseniz güncel bilgilere daha hızlı ulasabilirsiniz
  2. Q

Sahanın yapılacağı yerde herhangi bir çalışma yok. Ne zaman başlayacağı da belli değil arkadaşlar bura yapılırsa arsa fiyatları değişir mi sizce
  3. Q

Arap saçı oldu.
  4. Q

Sizede adminden bilgilendirme msj geldimi
  5. Q

Bilgi için teşekkürler ama ev almam lazım 2026 da evden çıkmak zorundayım. En kısa zamanda ne olacaksa olsun biran önce evim.olsun bir catim olsun diye yıllardır bekliyorum zaten.
  6. Q

Malum siteye bakıyorum ama farklı farklı fiyatlar var. Biri yazmış villalik arazi 5milyon diğeri yazmış 3.5 milyon. Dere kenarında yerler merkezden uzak yerler fiyatlar çok değişken kafam allak bullak şakşakçı satmasak mi. Kocaeli spor kompleksi değer kadar mı bilemedim ne yapacağımı. Teşekkür...
  7. Q

Merhabalar Arkadaşlar Kutluca mezarlığına yakın bir tarlam var bölgeyi araştırdığımda iki buçukla 5 milyon arasında yazılım fiyatları var Tepe noktadadır arazimi satmak istesem şu andaki değeri nedir
  8. Q

Kocaelispor bu Kompleksi yaptıktan sonra bölgedeki fiyatlar % kaç artar sizce. Kimseler yerini uyguna vermek istemeyecek arza ve talebe göre fiyatlar yükselişe geçer diye düşünüyorum. Aramızda emlakxi arkadaşlar var mi? Varsa bölgede alim ve satım oluyor mu acaba? Teşekkürler
  9. Q

Teşekkür ederim bilgi için. Toplulastirma zamanında yollara giden yerlerimizin bedelini talep edebiliyormuyuz. Bilgisi olan var mı.
  10. Q

Bölgede Kutluca Sevindikli civarında yapılanma başlangıç villalar prefabrik yapılar yapılıyor bölgede Bir dönüm arazinin fiyatından bilgisi olan var mı
  11. Q

Geçen hafta oradaydım herhangi bir çalışma gözükmüyor sanırım ilkbahar gibi başlarlar
  12. Q

Bilgi için teşekkürler
  13. Q

Merhabalar Sevindikli kutluca mahallesinde 18 iygulamasi var mi bilgisi olan var mı.
Geri