Tema düzenleyici

ozdogan kullanıcısının son içeriği

1. O

UEFA Ülke Puanı Sıralaması

Keşke Fenerbahçe'nin bu turu geçtiğini düşünebilseydim. Böyle rezil bir oyunla biraz zor turu geçer Fenerbahçe. Çek Cumhuriyeti takımları ne oldu acaba hemen peşimizdeydi
  2. O

Antalya-Alanya Otoyolu Projesi / O-?

Türkiye'deki apartmanların çoğunda yangın merdiveni olsa da bu merdiven zemine inmez 1. katta kalır. Merdiven kapısı birinci katta da kilitlidir. Otoyol buna benziyor
  3. O

Türkiye Genelindeki Araç Plakalarının Gelişimi

Antalya CHZ plakayı verdi
  4. O

Hocam çok teşekkürler. Yardım nasıl yapılır bilsek pek çok arkadaş yardımcı oluruz size.
  5. O

Bu hafta da iyi iş çıkardık.
  6. O

Gelsin puanlar ancak Polonya Bu sene iyi gidiyor.
  7. O

Bir sonraki hafta da 3 galibiyet alırsak biraz daha rahatlayacağız ancak Çek Cumhuriyeti takımı galip geldi peşimizdeler
  8. O

Kolay dediğimiz Frankfurttan 5 yedik. Bu sene işimiz kötü
  9. O

Bu çok emek verilmiş bir çalışma Güven hocam emeğine sağlık.
  10. O

Allahtan Abdullah Hoca Avrupa da oynayan takımlardan birisinin teknik direktörü değil.
  11. O

Yunanistan 37012 Çekya 40300 Türkiye 43500 oldu. Başakşehir avrupa kupalarında her zaman beni hayal kırıklığına uğratmıştır dolayısıyla kadrosu iyi gibi gözükse de hiçbir zaman başakşehir'e güvenemiyorum saçma sapan mağlubiyetler alıyor. Daha önceki mesajlarımda bunu söylemiştim.
  12. O

Beşiktaş en azından bir galibiyet alsaydı puana katkıda bulunurdu Beşiktaş'ın bu performansıyla Avrupa'da bu sene işimiz zor
  13. O

Antalya-Alanya Otoyolu Projesi / O-?

Agam bizimle eğleniiir. 36 dakikaya düşeceeemiş. Herkesin altında Ferrari Spor araba olursa ortalama 200 km hızla 36 dakikaya düşer süre. O da sadece oto yol süresi.
Geri