Tema düzenleyici

newbie97 kullanıcısının son içeriği

1. N

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Bizim buradaki köprüyü durduk yere baştan yapmaya başladılar 3 ay sürecekmiş. Çankaya üniversitesinin önündeki köprü toplasan yapacakları yer 100 metrelik asfalt bunu bile 3 ayda yapıyorlarsa artık.... Öğrenciler mağdur önünden otobüs geçmiyor ileride iniyorlar köpekler kovalıyor güvenlik desen...
  2. N

Ben de buna dahilim... Oturduğum yerden batıkent 2 saat sürüyordu toplu taşımayla. Şimdi hurda da olsa bir araç aldım 25dk ya gidiyorum. Toplu taşımaya birde yeni zam gelmiş kullanmak zorunda olanlara Allah sabır versin. Binenlerin yarısı sapasağlam olmasına rağmen kart basıyorlar serbest sözünü...
  3. N

Hocam tokinin iyi olanı da var kötü olanı da var. Ben turkuaz tokide oturuyorum genel olarak binaların çoğu adliye lojmanı oturulabilir bir yer ama gelir seviyesi düşük kişiler de var çoğunluğu emekli. Yapracık tokiyi gittim gördüm kitlesi vasat ama oralar inşaatla doldu şimdi hep. Birde önceden...
  4. N

Yapracık toki tarafında oturuyorum 2 senedir yarım kalan inşaatlar bir anda patladı her yere yüksek kat inşaat dikilmeye başlandı. 3 ay önce boş olan yere adam çoktan çıkmış 10 küsür katı ne ara bitirdi inşaatı anlamadım. Burası dağ başı vızır vızır iş makineleri çalışıyor bu kadar yatırım...
  5. N

En son bu konuya nisan ayında bakmıştım. Şimdi aklıma geldi oradan itibaren okumaya başladım. Umarım olumlu gelişmeler olmuştur :) Benim de arsam 91743/4 de bulunuyor en son 16 kat imar izni vardı umarım değişmemiştir. Trafoya yakınlığı beni biraz endişelendiriyordu
Geri