Tema düzenleyici

Lenda kullanıcısının son içeriği

1. L

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Belediye Baglar Makine ikmal bolgesinde konut yapilacak haberi var. Makine ikmal bolgesi tam olarak neresi. Ve eski siverek yolunun siverek yolunun alt tarafinin imara acilacagi soylentileri var. Ne kadar dogru. Bilen var mi
  2. L

Şoyle yapabilirsin mesela hashavara 166/1 parselini gir ornegin. Sonra kendi parseline tikla. Senin parselinin yeni ismi ortaya cikacak. Ben boyle yaptim. Garbicabakci mesela Baticanakci olmuş
  3. L

Nedense ben garbicanakci bolgesinde sadece siverek yolunun alt tarafinin imara acilacagini dusunuyorum. Orasi da dereye kadar olan kisim olabikir belki. Ancak cevre yoluna baglanan yol ile havaalani arasinda kalan parseller havaalanina cok yakin oldugu icin o kisimdaki parsellerin imara...
  4. L

Iyi Aksamlar. Garbicanakci 107/1 parseli imar ile ilgili bir gelisme var mi. Ve ya bu parselin durumunu bilen kimse var mi
  5. L

Allah aşkına bu nasıl bir Türkçe ya. Nereden tutsan elinde kalıyor. Ne dediğini anlamak için resmen kelimelerinle yapboz oyunu oynadım. Doğru dürüst bir cümle kuramadin mi
Geri