Tema düzenleyici

ibrxhim9999 kullanıcısının son içeriği

1. ibrxhim9999

Garaj Değiştiren İett Araçları Ve Garaj Muhabbetleri

48deki sabah gidiş dönüş gidiş atan ikitelli aracı da buraya sefer arası yapmaya geliyordu (şuan bilmiyorum)
  2. ibrxhim9999

Google/Yandex Street'te Eski Zamandan Kalma İETT/ÖHO Otobüs Fotoğrafları

Oradan tek 622 geçiyor ayrıca tabeladan az çok yenidoğan mecidiyeköy yazısı çıkartılabiliyor
  3. ibrxhim9999

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

50D -> 22-01-2026 itibariyle Cumartesi 14 sefer, Pazar 12 sefer, Haftaiçi 13 sefer ilave edilmiştir. 3 ÖHO eklenip 1 İETT çıkarılmış (seferleri yanlış görmediysem)
  4. ibrxhim9999

İETT Hat Yıldönümleri

48T 5.08.2010
  5. ibrxhim9999

İstanbul'da İsimlerinin Değişmesi Gereken Raylı Sistem/Metrobüs İstasyonları

Oranın ne güzeltepe ne de emniyettepeyle alakası yok Güzeltepe olabilecek bir istasyon varsa Alibeyköydür ki olması da mantıksız
  6. ibrxhim9999

İstanbul'da İsimlerinin Değişmesi Gereken Raylı Sistem/Metrobüs İstasyonları

En bariz olanıyla başlayayım M2'deki Gayrettepe Esentepe olmalı ve M7'deki Fulya Gayrettepe olmalı
  7. ibrxhim9999

48T'nin ilk açıldığı zamanlar full Citaro çalışıyorken 48T -> M??39 (2006-139)
  8. ibrxhim9999

Tepecik otobüslerinin 48T ve 399B'ye geldiği lanetli zamanlar 48T -> A-879
  9. ibrxhim9999

İETT ve Enteresanlıklar

B-275in içinde her yerde A-777 yazıyor Bölge değişmişse aracın içinde 5+ sticker nasıl unutulmuş acaba
  10. ibrxhim9999

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

65G -> B-275 Her stop ettiğinde C4'ün patlamasından önce çıkardığı sinyallere benzer sesler atıyor
  11. ibrxhim9999

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

48T ve TM3 -> Haliç Caddesi üzerindeki Parklanma nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri HAMİDİYEMAHALLESİ yönüne doğru GENÇ SOKAK durağından güzergah dışına çıkarak RAM SİTESİ Durağından güzergaha girecektir. (06:56) 1 haftadır ara vermeden aşırı parklanmalı nasıl...
  12. ibrxhim9999

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

evet hocam çok fresh kokuyodu ki az kalsın kusuyodum
  13. ibrxhim9999

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bu sabah M7 ciddili ölü vücut ve fhş kokuyordu (En azından benim bindiğim)
  14. ibrxhim9999

İstanbul Ulaşımında İptal Olan veya Yarıda Kalan Seferler

48T/TM3 -> K1005 Büyük ihtimal motor arızası, Ferman Caddesinde sağa çekmişti 8 kişi bakıyodu motora inşaat izler gibi
Geri