Tema düzenleyici

hat.76o kullanıcısının son içeriği

1. hat.76o

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İlk Hafta Sonundan 89M çıkınca @Rick Grimes ~ Ben nereye geldim ya ?
  2. hat.76o

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Göztepe'de M7'de var onu da dahil edelim . M11 Halkalı'ya uzayınca M11'de olmuş olacak
  3. hat.76o

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

M4545 , 1 aydır sabit 76O çalışıyor
  4. hat.76o

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Değiştiyse gelebilir bize . O araçla çalışacağını düşünmüyorum
  5. hat.76o

A-1742'nin aracı neki ?
  6. hat.76o

İETT Hat Yıldönümleri

6 Ağustos 1982 - 76O
  7. hat.76o

A-305'e bizzat bindim aracın motoru 2017 Model BMC Procity TR'lerle birebir aynı , kokpit birebir yeni kasalarla aynı ışıklandırma o şekil. Büyük İhtimal kasa üzerinde oynandı ya da bir test aracı gibi bir şey oldu heralde ama güzel araç içi falan ferah
  8. hat.76o

Peki neden iptal edildi bir bilginiz var mı ? Maddi yetersizlik falan mı var ? O bölgeye BMC'ler güzel giderdi . Bi de BMC'ler hariç 1-2 tane New Conecto vardı onlar da mı aynı şekil ?
  9. hat.76o

Detaydan çok ; Sizin araçlar değişmeyecek miydi Ocak gibi ? ( 2012 BMC'lerden kastım) Bi ara toplu değişim yazmıştınız hala değişmedi araçlarda
  10. hat.76o

İettnext ile ilgili Paylaşımlar, Öneriler, Duyurular

Aynı olayı bende yaşadım avcılarda 146 hattında A-1743'ü beklerken 3 dakika gösteren araç 35 dk gelmemişti ardından sefer iptal yazısını görüp 40 dakikam boşa gitmişti. Ayrıca rednexie hocamız bu konuda çok güzel bir objektif analiz hazırlamış . İşte hep keşkelerle kalıyoruz , keşke bu konuda...
  11. hat.76o

76O'nun ÖHO ve İUAŞ bölgeleri ve çoğu zaman kullandığım A-3 bölgesinden kast yazdım . A-114 ile...

76O'nun ÖHO ve İUAŞ bölgeleri ve çoğu zaman kullandığım A-3 bölgesinden kast yazdım . A-114 ile A-173 arası araçların çalıştığı bölge oluyor A-3 . 73 73H MK97 92T 93M 30A 30M 82 bölgesi
  12. hat.76o

Ama İOAŞ olarak A Bölgesinde (A-1500 & A-1879) arasında ilk 2026 Model araç 1868 oldu . Ben o yüzden sevindim şahsen
  13. hat.76o

@Rick Grimes kesinlikle kafayı yerdi 🤣 en azından Savaşın Procity'leri gitti ama mis gibi A-279 geldi A-1868 değişti bunlara bile razıyım
  14. hat.76o

Değişen araçlar kısmına yazdım ne aldığını
  15. hat.76o

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

A-1868 , 2013 Model olan Mercedes-Benz Conecto aracını 2026 Model BMC Procity TR Plus ile değiştirmiş bulunmaktadır . Hayırlı olmasını temenni ediyorum
Geri