Tema düzenleyici

dragi35 kullanıcısının son içeriği

1. dragi35

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

827'ye konuştuğumuz uzatma yapılırsa özellikle izbana ulaşım açısından çok faydası olacak. Son durak, Kent 2 ve Şelale duraklarından İzbana ulaşım 128 ve 749'la 10 dakikadan uzun sürüyor yürüme mesafesi de fazla bu uzatmayla yolcular 5 dakikada Ulukent izbana ulaşabilecek.
  2. dragi35

6 7 dakika bile uzamaz en fazla 4 dakika uzar yolcu yoğunluğu çok fazla olduğu saatler belki 5 6 dakika uzar. 827'nin hat adı Ulukent - Bostanlı İskele olarak değişebilir.
  3. dragi35

Bu şekilde olmamalı tam yoğun saatlerde diğer duraklardan yolcular binemeyeceği için diğer seferlerde aşırı yığılma olur. 428 ellenmemeli önerdiğim güzergahta 827'nin depar yapması veya güzergahının tamamen Egekent 2 Son Durak'a uzatılması daha iyi olur. Tabi 428'e ek seferler eklenerek o...
  4. dragi35

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

Hayırlı Tezkereler hocam 🇹🇷
  5. dragi35

Aslında 830 bu şekilde uzatılsa güzel olur.
  6. dragi35

Yolcu toplar belki bu şekilde depar servis yapılabilir.
  7. dragi35

Egekent 2'ye dolaşmadan bu güzergahta gidecek bir hat açılsa güzel olur hangi hat açılabilir bilemedim ama son durağın yakınında oturanlar için dolaşmadan hızlıca izbana ve Çanakkale asfaltına giden bir hat açılsa güzel olur, 608 çok dolaşıyor bu yüzden onu saymıyorum.
  8. dragi35

Bugün Kent 2 durağında 428'in 23.00 seferini bekledim otobüs gelmedi 4 dakika sonra önünde servis dışı yazan körüklü otokar geldi kesin 428 sefer atladı diye düşündüm sonra 128'e bindim 128'in şoförü Metrokent ve Manzara durağından geçerken duraktaki yolculara Bostanlı aracı arıza yaptı diye...
  9. dragi35

İzban ile Egekent 2 durağında değil kafa karışıklığı olmasın Egekent durağında inip 596'ya binebilirsiniz.
  10. dragi35

Artık 128'e Egekent Aktarma'dan binen eskiye göre çok oluyor eskiden çoğu kişi Market durağında inerdi Egekent Aktarma'ya kadar çok az kişi giderdi şu anda genellikle Egekent Aktarma'dan inip binen daha çok oluyor izbanda aktarma kalkınca böyle olmaya başladı.
  11. dragi35

En İşlevli Bulduğunuz Eshot Hatları

537 her yeri dolaşırken Onur Mahallesi'ne girmiyor.
  12. dragi35

800'ün güzergahı Bayraklı Üst Geçit'ten sonra Altınyol'dan devam etmek yerine Nurullah Nazarbayev Cd - Manas Blv şeklinde değişse ve 3.Sanayi kavşağından Ankara Caddesi'ne girse sizce nasıl olur? Parkur süresinin uzayacağını biliyorum böyle olursa Altınyol'dan uçarak gidemeyecek Manas...
  13. dragi35

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Yapılırsa 502,599 ve 699'un son durağı da hastaneye alınabilir hem binecek yolcunun kafası karışmaz hem de otobüsler tekrar boşuna Cengizhan son durağa dönmez. Belki sadece 533 ring olarak devam edebilir çünkü parkuru kısa ve ring şekilde seferler daha hızlı oluyor.
  14. dragi35

Şehir hastanesinde hiç mi son durak yapılabilecek alan yok? Her hat son durak yapmasa da özellikle 532,535 ve 536'nın uzun parkurdan dolayı hastanede son durak yapması gerek.
  15. dragi35

697,806 ve 858 için hastaneye uzatma fikri çok uçuk oldu ama söylediğiniz gibi durak yapılabilir yine de en azından 602'nin güzergahında Çiğli'den çevre yoluna girecek ve hastaneye girecek şekilde değişiklik yapılabilir bu değişiklik yapılırsa 531'in açılmasına gerek kalmaz şu an çalışan...
Geri