Tema düzenleyici

burakkk kullanıcısının son içeriği

1. B

Nova Hazardağlı Avm Elazığ

Umarım şehre değer katan bir proje olur. Elazığ da olmayan bir markanın acılması çok çok iyi olur. Hizmet sektöründe istihdama katkı sağlaması da cabası
  2. B

Nova Hazardağlı Avm Elazığ

Hazardaglı denmiş lakin hazardaglında bir AVM yapılacak yer yok bildiğim kadarıyla. Konum bilgisinden tam olarak emin miyiz
  3. B

Elazığ - İş Merkezleri ve Plazalar

Akşam önünden geçerken farkettim inanılmaz kalabalıktı
  4. B

Elazığ - 2. OSB ( Teknova OSB)

Allah razı olsun memleketin işsizliğinin çözümü için bu tip yatırımlar önemli. Umarım yeni OSB'de çok daha büyük yatırımları görürüz
  5. B

Elazığ - İş Merkezleri ve Plazalar

İçerisinde tadilat bir 20 gün sürer diye düşünüyorum inşallah küçük bir yer olmaz
  6. B

OSB elektrik altyapısı için şöyle bir haber var.
  7. B

Elazığ - Otel ve Moteller

Çok güzel bir haber emeği geçenlerden Allah razı olsun.
  8. B

Umarım çabucak yapılır bu bağlantı yolları. Zira bu yollar yapılmadan, alt yapı problemleri çözülmeden yatırımcının yeni OSB ye yatırım yapmaları beklemek hayal olur.
  9. B

Elazığ Spor Ve Yaşam Kompleksi̇

Elbette şehre değer katan bir proje lakin bu kadar büyük bir spor kompleksinin gideri ne kadar ise o parayla körüklü otobüs alınıp toplu taşımaya destek olunsa daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum
  10. B

Umarım ödenek sıkıntı çabucak hallolur memleketin sanayisi için gerçekten bu OSB ye ihtiyaç var. Alt yapıları bittikten sonra Malatya yoluna bağlantısı da yapılırsa eğer gerçek manada bir OSB olmuş olacak
  11. B

Yazılı medyada özellikle elektrik ve temiz içme suyu alt yapı işlerinin ödenek yetersizliği sebebiyle durduğu yazıyordu ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
Geri