Tema düzenleyici

Atby0606 'in en son etkinliği

• A
    Atby0606 , Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri başlıklı konuya cevap yazdı.
    İzale-i Şuyu diğer adıyla ortaklığın giderilmesi davası açıp satılmasını sağlayabilir. Bu davayı açmak için her hissedarın hakkı var...
  • A
    Dava açılmadı fakat durup durup bu kanun çıkınca girdiler parsele. Art niyet seziyorum. ileride olabilecek bir ihtimal. Hepimizin başına...
  • A
    Tamamen katılıyorum. Parselde 1-2 firma var. Kalanı küçük yatırımcı. Büyük firmalar da aralarında anlaşır. Kendi adıma konuşuyorum kendi...
  • A
    Ortaklığın giderilmesindeki bu değişiklikler canımı sıktı malesef. Zengin müteahhitlere yarar, bir ev alırım diye dişinden tırnağından...
  • A
    Atby0606 Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri konusundaki RKK mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Şufa olayı parsele başkaları girmesin diye iyi niyetle düşünülmüş olsa da sonuçta akbabaların tezgahına dönüşmüş. Bekleyip 10 gün kala...
  • A
    Bir tanıdığımın Yapracık'da arsası için Şufa süresi dolmasına 10 gün kala dava açtılar yakın zamanda. Dava açan kişi ve avukat...
  • A
    Kanun metninde rayiç bedelin nemalandırılmak üzere depo edilmesi diye geçiyor yanılmıyorsam.
  • A
    Malesef mağduriyetler yaratacak gibi duruyor. Koskoca bir firma tam da bu yasa çıkıyor bir ay sonra 300 m2 sembolik bir hisse alıyor...
  • A
    Eski uygulamada muhammen bedel belirleniyordu. Hissedarlardan bir tanesi bile ihale açık yapılsın dediğinde 3. kişiler de girebiliyordu...
  • A
    Merhaba arkadaşlar. Forumu bir süredir takip ediyordum yeni katıldım. RKK Bey'in nokta atışı yorumları foruma çok katkı sağladı. Ayrıca...
Geri