Tema düzenleyici

Atabey kullanıcısının son içeriği

1. Atabey

İzmir Ulaşımında Yaşadığınız Olaylar

Asla içmem ben normalde ama ziyan olmasın diye aldım içtim araçta içmedim ama
  2. Atabey

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Mersinli önce kendi hatlarına baksın.
  3. Atabey

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Katılmak la beraber suçu eshotta da olsa sürekli otokar yanması normal değil çok sorun çıkarıyorlar bana diyorsunuz Otokar iyi otokar güzel e görüyoz yanma konusunda Türkiyede 1.marka daha yeniyken yanan otokar oldu 2 3 aylıkken gördük gördük otokarı
  4. Atabey

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

İzmirde En çok yanan otobüs markası şoförler de şikayetçi Otokardan alınmsdı güç gibi
  5. Atabey

Diğer olay 330da Kaos Yemekçidrn çıktım dershaneye yetişmem koştum 330a 50 kişi falan bindi bende arkadan bindim sonra çakılı ama gerçekten çakılı bir adet 65 plus teyze binmeye çalışıyor arkaya gidin diyor ama yer yok hani gitmek namümkün önce kapı kapanmadı sonra kapandı teyze beni itmeye...
  6. Atabey

Olay çıkıyordu otobüste sonunda sessizliğe kavuştuk...
  7. Atabey

Terbiyesizlik ya gerçekten bende değişik bir olay yaşadım anlatıyım bu arada 249da bir kadın yüksek sesle telefonda kavga ediyordu sonunda sustu.
  8. Atabey

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Araç aynı güzergahlardan sıkılmış belli
  9. Atabey

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Tramvaya binmenizi öneririm
  10. Atabey

Toplu Taşıma / Kentsel Planlama / Şehircilik ile Alakalı Makale, Haber vb. Paylaşımı

smart cities dive sitesinden otobüs taşuımacılığı iyileştirme fikirlerinde 1.numaraya yazılan "1. Break long routes into shorter pieces. Connect the route ends in transit hubs for easy transfer. (Reliability)" Eshot ve iett fikri burdan almış belli
  11. Atabey

Toplu Taşıma / Kentsel Planlama / Şehircilik ile Alakalı Makale, Haber vb. Paylaşımı

ingillizcem var ama konsepi anlamamıştım
  12. Atabey

bende bunlar ne diyordum anladım sonunda
  13. Atabey

Herkes kendi memleketlerinde yaşasaydı ne olurdu

drama çıkıyor patlamış mısır lazım :)
  14. Atabey

Ankara Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

EGO batıyor
  15. Atabey

Herkes kendi memleketlerinde yaşasaydı ne olurdu

o zaman Konak izmir :)benim için
Geri