Tema düzenleyici

Ahmet Yasir Kaplan kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet Yasir Kaplan

Herkes kendi memleketlerinde yaşasaydı ne olurdu

Herkes kendi memleketinde yaşasa Antalya'nın nüfusu il bazında azalıyor ama eminim Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçelerinde de artar. Memleketim Akseki'dir ama ailecek İstanbul'da yaşıyoruz ve kendi akrabalarım üzerine konuşursam da annemin amcası ve halalarının biri hariç diğer tüm akrabalarım...
  2. Ahmet Yasir Kaplan

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

O zaman model yılından yılına değişiyor mesela İstanbul'da Metrobüs hattındaki Otokar'ların o bölümü iki kişilik.
  3. Ahmet Yasir Kaplan

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Otokar Kent 290LF/LF'ların çoğunda o koltuk böyle. Sadece 2011 ve 2012'lerde normal tekli, körüklülerde de ikili ama onun dışında 1.5 kişilik.
  4. Ahmet Yasir Kaplan

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı

Bahsettiğiniz araçlar şu an hâlâ daha M1A ve M1B hattında kullanılan 1988 üretimli ABB araçları.
  5. Ahmet Yasir Kaplan

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

Soğanlı Caddesi-Bakırköy arası 98G'de A3093 kodlu 2024 model Akia Ultra LF 12 ile yolculuk yaptım. Bakırköy-Süreyya Plajı arası Marmaray CRA 01(model yılı yazmıyordu) yolculuk yaptım.
  6. Ahmet Yasir Kaplan

Foto Montaj İle Yaptığımız Çalışmalar

Birkaç ay önce Chatgbt'de yapmıştım bunu. YHT setleri uçak olsaydı nasıl görünürdü diye.
  7. Ahmet Yasir Kaplan

İstanbul'da İsimlerinin Değişmesi Gereken Raylı Sistem/Metrobüs İstasyonları

Bu başlıkta İstanbul'da hangi raylı sistem istasyonlarının isimleri değiştirilmeli onu konuşabiliriz.
  8. Ahmet Yasir Kaplan

Savaş Petrol Araçları Hakkında

98G'ye bile vermişler A-1813 bugün 98G'deydi. Bugün 98G'ye binmiştim acaba denk gelebilir miyim diye düşündüm ama denk gelmedim. Galiba 98G'ye ilk defa İOAŞ verilmiş oldu benim bildiğim full İETT çalışıyordu diye biliyordum hatta ÖHO bile verilmemişti diye hatırlıyorum.
  9. Ahmet Yasir Kaplan

B2 Gebze-Haydarpaşa Banliyö Hattı

Bu foto E23000'den olmalı. E14000 olamaz çünkü E14000 bu kadar modern görünümde değildir, E32000'de olamaz çünkü hat diyagramında Haydarpaşa-Gebze arası gösteriyor halbuki E32000'ler eski hatta 2012 Ağustos gibi çalışmaya başlamıştı yani Gebze-Pendik arası kapandıktan sonra.
  10. Ahmet Yasir Kaplan

M1 Narlıdere Kaymakamlık - Evka 3 Metro Hattı

Daha önceden bir video izlemiştim kapı kapanmadan önce "dikkat kapılar kapanacak" diye anons edilmişti ama hangi set olduğunu unutmuşum bu anons hangi sette yapılıyor?
  11. Ahmet Yasir Kaplan

Evet öyleydi sadece Söğütlüçeşme İstasyonu daha moderndi yürüyen merdiven bile vardı(asansör var mıydı bilmiyorum) diğer istasyonlarun altgeçitleri daha kötü durumdaydı ama.
  12. Ahmet Yasir Kaplan

Bu hatta anılarım çok. Hat kapanana kadar sürekli olarak annemle birlikte binerdik. Hem E14000'lere hem de E23000'lere defalarca kez binmiştim. Hat kapanmadan önce son zamanlarda şu an ki Marmaray setleri E32000'ler de çalışmıştı ama sayıları çok az olduğu için eski hat varken Marmaray'a binmek...
  13. Ahmet Yasir Kaplan

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

Marmaray CRA 29 2012 model Hyundai Rotem setiyle Süreyya Plajı-Bakırköy arası yolculuk yaptım. A3081 kodlu 2024 model Akia Ultra LF 12 ile Bakırköy-Güngören Spor Tesisleri arası yolculuk yaptım.
  14. Ahmet Yasir Kaplan

İstanbul - Çamlıca Kulesi

Öyle bir yükseklikteki Anadolu Yakasında Şile hariç tüm ilçelerden görünebilir. Avrupa Yakasında bile göründüğü yerler var.
  15. Ahmet Yasir Kaplan

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

2015 model makyajlı mı yoksa makyajsız mı?
Geri