Tema düzenleyici

59RS kullanıcısının son içeriği

1. 59RS

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

Performans olarak çok iyi aslında ama Otokar bu motoru kullanmaya devam edecekse yangınlara çözüm bulması lazım. 2016 Kent'lerden de fire var İstanbul'daki 2022'lerde de. Sırbistan'daki makyajlıların da pek kaliteli olmadığı söyleniyor bu arada. Umarım yurt içine yüksek kalitede satarlar.
  2. 59RS

Yanan 20-037'de Kent XL ile birebir aynı yürüyen var tek eksiği ekstra dingil. İzmir'de sadece 10 adet vardı kaldı 9. İzmir'deki körüklü Kentlerin teknik özelliklerini sıralamak gerekirse: 100 adet 2016 model Kent körüklü: 369 HP DAF MX 11 271 motor + ZF Ecolife 6AP 1700B 6 ileri şanzıman 10...
  3. 59RS

Yanan da 2020 Kentlerden 20-037, sadece 10 tane vardı bu araçlardan ama en çok arızalı gördüğüm araçlar da bunlardı sonunda biri yandı.
  4. 59RS

HABAŞ Otomobil ve Ticari Araçlar

Tamamen yazılımsal. ESHOT'taki 2021 Otokar ve İETT'deki Procity TR/Karsan/Akialardaki tabeladan var. ESHOT'ta da nadiren tabelası böyle olan bir Kent görebilirsiniz. İzmir Ulaşım Başkenti adlı Facebook sayfasına ait bir fotoğrafta aynı durumda bir Kent var. Linkte çıkmıyorsa Google'da 35 ATR 682...
  5. 59RS

Aracın motoru ve şanzımanı 2024 sonrası Conecto ile aynı. 300 beygirlik Mercedes OM 936LA motor ve ZF Ecolife 2 şanzıman. Diferansiyel de aynı şekilde tüm güncel alçak tabanlı araçlarda bulunan ZF AV 133. Ama diferansiyel oranı seçimi farklı olduğundan ses Conecto'dan farklı olacaktır.
  6. 59RS

HABAŞ, geçmişteki karoserici firmaların aksine halihazırda çelik üreten bir firma olduğu için aracın en azından karoserisinin sağlam olacağını düşünüyorum. İlerleyen zamanda müşteri geribildirimleriyle aracı geliştirirler.
  7. 59RS

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Alsalar bile Otokarlar gitmez, devamlı sefer iptalleri yaşanıyor. Yazın bir hareket amirine bu durumu şikayet ettiğimde o gün İzmir genelinde 30'dan fazla İZULAŞ aracının eksik olduğunu göstermişti. Araçların dağılımı konusunda bir dilekçe yazmıştım bu konuda fakat olumsuz döndüler.
  8. 59RS

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Polonya'da dördüncü nesil Solarislerde çok randıman alınan bir motor. Aynı şekilde İzmirdeki 2020 model körüklü Kentlerde de aynı motordan var ve araçlar çok yüksek performanslı
  9. 59RS

Omsı 2

Real Time Reflexion Texture Size 256 MX110'lu bir sistemi yorabilir çünkü muhtemelen bu sistemde çok düşük bir işlemci vardır. 128 yapsa daha iyi olabilir en çok kastıran ayarlardan birisi bu.
  10. 59RS

Omsı 2

OMSI ekran kartı odaklı değil işlemci odaklı bir oyun, hatta işlemcinin tek çekirdek performansına odaklı. 2013 senesinde 2. nesil i3 işlemcili masaüstü bilgisayarda 3. nesil i5 işlemci + AMD harici ekran kartlı laptopdan daha fazla FPS alıyordum OMSI'de. Çünkü masaüsstündeki i3 çok daha...
  11. 59RS

Omsı 2

Demin denedim ve çok fazla aliasing problemi yaşadım. Google'da ararsanız Steam Community'de DXVK modu var, onu indirince içindeki RAR dosyasında farklı grafik modları da çıkıyor ben SMAA+SweetFX de yükledim çok güzel oldu. Üstüne ENB de eklenip muazzam bir grafik elde edilebilir ama ben her...
  12. 59RS

Pfizer Biontec Aşısında Nanoteknoloji Çipler Keşfedildi

İnsan vücudunda kendiliğinden oluşabilecek, gerektiği zaman kılcal damardan geçebilecek bir mikroçip henüz üretilmedi. Bu çipin bir işlemci içermesi gerekir. Bu zamana kadar üretilmiş en küçük işlemci -ki insan vücudundan veri aktarımı yapamayacak kadar düşük özellikli- bir kılcal damarın...
  13. 59RS

Omsı 2

Bir tanesi bile sıfırdan değil hepsi hazır paralı modların üstüne, koltuklar genelde alıntı. Yalnızca bazı modlarda sesler sıfırdan yapılma o da yapımcıdan ayrı kişi tarafından yapılmış. Dış kasa modellemeleri güzel olabilir ama başkasının yaptığı modların üzerine konup üstünden para kazanıp...
  14. 59RS

Omsı 2

Steam ve Aerosoft'tan habersiz bir şekilde satıldığı için bunu yapmaları yasal değil. Bir de genellikle başka DLC araçların script altyapısını doğrudan kullandıkları için başka yasal sorunları da var. Normal şartlarda paralı mod satacaksan Aerosoft'tan onay alman lazım ki böyle başka modların...
  15. 59RS

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Bunun için dilekçe yazmıştım gelen cevap: "Değerli Hemşehrimiz; Fikir ve görüşleriniz bizim için önemli olup, başvurunuz titizlikle değerlendirilmiştir. İl genelindeki tüm mahallelerden toplu ulaşıma ilişkin talepler gelmektedir. Periyodik olarak yapılan saha çalışmaları ve tespitlerin yanı sıra...
Geri