Tema düzenleyici

59RS 'in en son etkinliği

• 59RS
    59RS , Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet başlıklı konuya cevap yazdı.
    Performans olarak çok iyi aslında ama Otokar bu motoru kullanmaya devam edecekse yangınlara çözüm bulması lazım. 2016 Kent'lerden de...
  • 59RS
    59RS , Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yanan 20-037'de Kent XL ile birebir aynı yürüyen var tek eksiği ekstra dingil. İzmir'de sadece 10 adet vardı kaldı 9. İzmir'deki körüklü...
  • 59RS
    Yanan da 2020 Kentlerden 20-037, sadece 10 tane vardı bu araçlardan ama en çok arızalı gördüğüm araçlar da bunlardı sonunda biri yandı.
  • 59RS
    59RS , HABAŞ Otomobil ve Ticari Araçlar başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tamamen yazılımsal. ESHOT'taki 2021 Otokar ve İETT'deki Procity TR/Karsan/Akialardaki tabeladan var. ESHOT'ta da nadiren tabelası böyle...
  • 59RS
    Aracın motoru ve şanzımanı 2024 sonrası Conecto ile aynı. 300 beygirlik Mercedes OM 936LA motor ve ZF Ecolife 2 şanzıman. Diferansiyel...
  • 59RS
    HABAŞ, geçmişteki karoserici firmaların aksine halihazırda çelik üreten bir firma olduğu için aracın en azından karoserisinin sağlam...
  • 59RS
    59RS , İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular başlıklı konuya cevap yazdı.
    Alsalar bile Otokarlar gitmez, devamlı sefer iptalleri yaşanıyor. Yazın bir hareket amirine bu durumu şikayet ettiğimde o gün İzmir...
  • 59RS
    @59Yunus34 @59RS
  • 59RS
    59RS , İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO) başlıklı konuya cevap yazdı.
    Polonya'da dördüncü nesil Solarislerde çok randıman alınan bir motor. Aynı şekilde İzmirdeki 2020 model körüklü Kentlerde de aynı...
  • 59RS
    59RS İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler konusundaki Can Kaya mesajınıza Beğenmedim Beğenmedim tepkisini verdi.
    2 3 araba mal sahipleri sıfır araç almaktan vazgeçti diye burada duyar kasma kardeşim ben şu zamana kadar hangi araba değişti dediysem...
  • 59RS
    59RS , Omsı 2 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Real Time Reflexion Texture Size 256 MX110'lu bir sistemi yorabilir çünkü muhtemelen bu sistemde çok düşük bir işlemci vardır. 128 yapsa...
  • 59RS
    OMSI ekran kartı odaklı değil işlemci odaklı bir oyun, hatta işlemcinin tek çekirdek performansına odaklı. 2013 senesinde 2. nesil i3...
  • 59RS
    Demin denedim ve çok fazla aliasing problemi yaşadım. Google'da ararsanız Steam Community'de DXVK modu var, onu indirince içindeki RAR...
  • 59RS
    İnsan vücudunda kendiliğinden oluşabilecek, gerektiği zaman kılcal damardan geçebilecek bir mikroçip henüz üretilmedi. Bu çipin bir...
  • 59RS
    59RS Omsı 2 konusundaki Mert3444 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yani, insanların başta şunu düşünmesi lazım zaten: O kadar araç modu var. Steam’de satılanlar hariç paralı olan yok denecek kadar az...
Geri