Her hatta veriliyor artık, eskiden bu kadar fazla hatta verilmiyordu artık mecburen hatlara veriliyor336'da CNG'li Temsa mı vardı
Her hatta veriliyor artık, eskiden bu kadar fazla hatta verilmiyordu artık mecburen hatlara veriliyor336'da CNG'li Temsa mı vardı
Özel halk otobüsü araçları iett garajlarina parklanamiyorCngli Temsa değilde savaş petrol araçların dan olabilir
Ben onu demedim ki hatta çalışan araç savaş petrolün aracı diye kast ettimÖzel halk otobüsü araçları iett garajlarina parklanamiyor
O zaman yanlış anladım, özür dilerim ama o zaman bilgi olsunBen onu demedim ki hatta çalışan araç savaş petrolün aracı diye kast ettim
Yok Hocam biliyordum biraz size sert çıktım pardonO zaman yanlış anladım, özür dilerim ama o zaman bilgi olsun![]()
İETT Temsa'sı videodaki.Cngli Temsa değilde savaş petrol araçların dan olabilir
336 değil bence o aracın hattı.79KT olabilir ya da başka bir hat.Geçmiş seferlerinde hiç Temsa yok 336'nın.Sallamışlar gibi geldi Arnavutköy - Eminönü yazarken.336'da CNG'li Temsa mı vardı
142 bölgesi araçları Avcılar Garajı'na park ediyor araçlarını.Özel halk otobüsü araçları iett garajlarina parklanamiyor
Benim dediğim farklı aslında, park etmek ayrı,parklanmak ayrı bir kavram142 bölgesi araçları Avcılar Garajı'na park ediyor araçlarını.
76G bölgesi araçları Gürpınar Garajı'na park ediyor araçlarını.

Şirketlerin çoğunda mevcut zaten, ama iett kadar tabiki olamazlarBu başlıkta İBB ÖHO'daki garajlar, park alanları hakkında bilgiler, yorumlar ve görüşlerimizi yazacağız. Çektiğiniz fotoğraflar varsa atabilirsiniz.
- 59Yunus34
- Cevaplar: 11
- Forum: İstanbul Ulaşım
ÖHO'ların kendisine ayrı parklanma yerleri var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.