Sevgili arkadaşlar bu başlıkta "İETT." 'nin yeni alacağı 125 adet körüklü otobüslerle ilgili bilgileri paylaşacağız bilginize şimdiden iyi geceler ve paylaşımlar dilerim.

Adamlar Daha 25 Milyon Fazla Verip Otokar Almadı Geçen Seneki İhalede Sence İnanıyor musun Citaro,Conecto,Man Lions City Otobüslerini Alacaklarına Ben İnanmıyorum Çünkü 5 Sene Önce Capacity Test Edildiğinde Mercedes Yönecitisinin Suratına Çok Pahalı Alamam DemiştiBi ters köşe yapıp yeni kasa Citaro alsalar rüya gibi olur. Ya da MAN Lions City G 18
Yok canım tek biletten devam, 16D gibiÇift bilet ödeyebilecek miyiz? Onları tek biletle asla çalıştırmazlar.
Bu saatten sonra citaro alınma ihtimali çok düşük. Eldekiler de gidiyor.Bi ters köşe yapıp yeni kasa Citaro alsalar rüya gibi olur. Ya da MAN Lions City G 18
AB den alınacak olan 300 metrobüs kredisi onaylanmamıştı çünkü.Adamlar Daha 25 Milyon Fazla Verip Otokar Almadı Geçen Seneki İhalede Sence İnanıyor musun Citaro,Conecto,Man Lions City Otobüslerini Alacaklarına Ben İnanmıyorum Çünkü 5 Sene Önce Capacity Test Edildiğinde Mercedes Yönecitisinin Suratına Çok Pahalı Alamam Demişti
2022 yılında 500T hattında hep körüklü otobüs görürdüm, çok da rahatlatırdı bu hattı. Pandemide bile körüklü otobüs çalıştırılan bu hattı şimdi niye solo otobüslere mahkûm ettiler? Doğruya doğru yanlışa yanlış derim. 500T ye ilk körüklü otobüs koyan yönetim bu yönetimdir o konuda helal olsun diyorum ama şimdi neden ihtiyaç duyulduğu halde vermiyorlar?Ben onu bunu bilmem 125 otobüsten en az 25 tanesini 500T hattına verilsin. FSM ve 2.Çevreyolunun Metrobüsü bu hat. 500T hattındaki solo otobüsleri de Tuzla ve Pendikte ne kadar otobüs ihtiyacı bulunan hat varsa serpiştirilsin. Ben C-5 ÖHO esnafının yerinde olsam 133Ş hattına takviye yapardım özellikle hafta içi ve hafta sonları Pendik Şifa minibüsleri de kalkınca meydan 133Ş kaldı. Sadece o değil 133KT, 133T, KM12, KM13, 132T, 130E, 130H, KM17, KM25, KM28
Bunlara ilaveten maalesef akia da var. Isuzu'nun ve Otokar'ın bunlarla aynı cümlede kullanılmasını ben hakaret sayarım.karsan, otokar, isuzu.
Tavanının desenli olması çok hoşuma gidiyorİhaleye isuzunun katılıp isuzunun alınmasını isterim açıkçası.Citiport modellerini oldukça beğeniyorum.
Bredamenarinibus bence alınmaz çünkü artık karsan üretmiyor bildiğim kadarıyla.Akia nın 18 metre modeli yok. Isuzu, otokar ve karsan alınmasından daha düşük ihtimal.
Sağlam araç,uzun ömürlü olur.İhaleye isuzunun katılıp isuzunun alınmasını isterim açıkçası.Citiport modellerini oldukça beğeniyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.