Galatasaray'ın en kötü bir puan olması lazım bu maçtan.
Maks 4’ü İlk 11 oynayan adam değil zaten, o yüzden koymazManchester City Galatasaray maçı öncesi kabusu yaşıyor: 10 futbolcu dev maçta yok
Semenyo
Guehi
Rodri
Gonzalez
Kovacic
Bobb
Savinho
Stones
Gvardiol
Dias
şu Kasımpaşa'daki mi?Galatasaray Pape Gueye'yi kiralamak istiyormuş umarım olur
Tabiki de o değil Villarreal de oynayan defansif orta sahaşu Kasımpaşa'daki mi?
Abi onun yerine ben Doblo Multijet 1.3 sol ön farı vereyim
Senegal'i şampiyon yapan Villereal oyuncusu.şu Kasımpaşa'daki mi?
Abi onun yerine ben Doblo Multijet 1.3 sol ön farı vereyim
Afrikalıların %40'ında olan isim benzerliğine kurban gittimTabiki de o değil Villarreal de oynayan defansif orta saha
İlkay'a yer açmak içinPeki maçta neden torreira yok?
Süper Lig takımları toplama kampına döndüğü için normal hocamAfrikalıların %40'ında olan isim benzerliğine kurban gittim
İlk yarı olduk çok saçma bir ilk 11 ilkay yerine torreria acilen girmeli.Torreira yokken elek oluruz.
Torreira riske etmiyor. Formalite maçı zaten yenildiİlk yarı olduk çok saçma bir ilk 11 ilkay yerine torreria acilen girmeli.
İlk 24'deYenildi de ilk 24 e de kalma garantisi yok şu an.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.