1/3
Mevcut yönetim yapamazBence hala yapılabilir bi proje. alt tarafı caddelerdeki kara yolunu 1 serit vs azaltıp ortaya beton atıcaksın.
Eğim vs ile Metrobusu projesının iptali ne alaka ki otobusler yokuş çıkıyor zaten? acaba sokaklar mı çok dar??
Adamlari fena gaza getirdin bence yapıcaklar takipte kalalimMevcut yönetim yapamaz
Bunlar hiç ama hiçbir şey yapamaz.Adamlari fena gaza getirdin bence yapıcaklar takipte kalalim
Söylediği neyi yapmış kiKonkordato ilan eden prota değil, araç üreticisi AKIA. mayıs 2025 de konkordato ilan etmiş. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Bu arada belediyenin facebook sayfasında bu projenin 2026 planlarında olduğu yazıyor ama ne olur bilemem. (Mansur Yavaş, belediye meclis toplantısında söylemiş)
Su yok su
Napcan suyu aga Ankara'da musluktan Mermicek çorbası akmiyor mu zatenSu yok su
Yapılır yapılır, 1000 tane de bedava otobüs olur![]()
Çamur gibi bir şeyler akıyor da bize daha mercimek çıkmadı.Napcan suyu aga Ankara'da musluktan Mermicek çorbası akmiyor mu zaten
bana öyle dendi![]()
evet 1000 adet alınacakmışSu yok su
Yapılır yapılır, 1000 tane de bedava otobüs olur![]()
ego metrobüs yapılacak iptal etti projesiBu proje iptal olmuş . Ankara'da yaşamıyorum ama ; belki ideal bir çözüm olurdu potansiyel trafiğe. Belki ilerleyen yıllarda yine gündeme gelir .
ABB bir şey yapamazTwitter'da bugün onlarca;
"Ankara'ya metrobüs geliyor" tarzı tweet gördüm bi karar vs mi açıklandı acaba
Ekli dosyayı görüntüle 111518
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.