Aksine oradan kazanıyorlar. 202-7'yi bunun dışında kullananların %60'ı 65 yaş üstü emekli vatandaşlar.202-7 ÖHO hattı, şehir hastanesi güzergahından çekilsin, 298-7 de araçlarını çeksin, tamamı 297-7'ye çalışsın, bu sorunun yarısından fazlasını atlatmış olur.
Zorla yapmıyorlar ya basıp gitsinlerÖtalar en doğrusunu yaptı. Onu bedava taşı bunu bedava taşı... Hayır kurumu sanki. Adamlar isyan etmekte yerden göğe kadar haklı. Aracı satıp ev, arsa falan almak daha mantıklı.
Mantığa (!) gel. Bu toplum bir kere de doğrunun yanında olsa kurban keseceğim. O beleşçiler toplu taşımanın bu kadar pahalı ve kalitesiz olmasının başlıca sebeplerinden, onların ödemediği para bizden çıkıyor. Ama bizim artist milletimiz buna karşı çıkacağı yerde, devlet taparlıktan kurtulamadığı için sağa sola atarlanmakla meşgul. Görende bu beleşçilerden sadece esnaf zarar görüyor sanacak.Zorla yapmıyorlar ya basıp gitsinler
En başta polislerin ve basın mensuplarının ücretsiz binmesini doğru bulmuyorum. Madenciden inşaatçıdan daha çok para kazanan bu kesimlerin otobüse binerken tam bilet ücretini ödeme konusunda asla zorlanmayacağını düşünüyorum.Özellikle 65+ kesimin ücretsiz binişlerine bir sınır getirilmesini düşünmekle birlikte ÖHO'nun sırf bu aç gözlülükleri yüzünden zorunlu bir durum olmadıkça resmi plakalı otobüslere biniyorum, en iyisi bunu yapmak.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.