ABD kurulduğundan beri gücüne güç kattı 2.dünya Savaşı'nın Müttefiklerin lehine kazanılmasında en büyük Rol ABD nin 1.dunya savaşında itilafların lehine kazanılmasında en büyük rol yine ABD nin yani ABD hayal edemeyeceğimiz kadar büyük,güçlü ve aynı zamanda bir o kadar da rezil ve iğrenç bir ülkeAhh ahh hep derim hani bu konularla çok alakam olmaz ama zamanında Hitler'in önü kesilmeseydi en azından tamamı ile yahudileri katletip yenilseydi (ona bile razıyım) şu an ne İsrail olurdu ne bir gram Yahudi , Amerika bugünkü gibi güçlü olamazdı . Ha bunun bize nasıl bir geri dönüşü olurdu onu bilemiyorum ama tekrar düşününce mantıklı geliyor.
hitler zamanında yahudileri sabun yaptı haberin yokmu.Ahh ahh hep derim hani bu konularla çok alakam olmaz ama zamanında Hitler'in önü kesilmeseydi en azından tamamı ile yahudileri katletip yenilseydi (ona bile razıyım) şu an ne İsrail olurdu ne bir gram Yahudi , Amerika bugünkü gibi güçlü olamazdı . Ha bunun bize nasıl bir geri dönüşü olurdu onu bilemiyorum ama tekrar düşününce mantıklı geliyor.
Tamamı yapılsaydı demiş okuman yok muhitler zamanında yahudileri sabun yaptı haberin yokmu.
Hitler'in önü kesilmeseydi en azından tamamı ile yahudileri katletip
ABD'nin güçlenmesinin sebebi adamlar kendine kıtada. Avrupa birbirini yerken o kızılderilileri katletti. çöktü amerika kıtasına.ABD kurulduğundan beri gücüne güç kattı 2.dünya Savaşı'nın Müttefiklerin lehine kazanılmasında en büyük Rol ABD nin 1.dunya savaşında itilafların lehine kazanılmasında en büyük rol yine ABD nin yani ABD hayal edemeyeceğimiz kadar büyük,güçlü ve aynı zamanda bir o kadar da rezil ve iğrenç bir ülke
ABD coğrafi konumundan dolayı hızlı bir şekilde büyüdüğü kanısındayım eğer Avrupa gibi bir yerde olsa hiç Amerika kıtası ile alakası olmasa bu güce hayatta ulaşamazdı. Eğer 2. Dünya Savaşında Hitler Rusya'yı ele geçirmeyi başarsaydı onlar için Amerika ve İsrail bebek oyuncağı olurdu . Gerçi olayda işin sonu yine bize her türlü kayardı ama belki bu kadar olmazdı diye düşünüyorumABD kurulduğundan beri gücüne güç kattı 2.dünya Savaşı'nın Müttefiklerin lehine kazanılmasında en büyük Rol ABD nin 1.dunya savaşında itilafların lehine kazanılmasında en büyük rol yine ABD nin yani ABD hayal edemeyeceğimiz kadar büyük,güçlü ve aynı zamanda bir o kadar da rezil ve iğrenç bir ülke
Tamamını öldürürsen oda soykırıma girer. iyimisin?Tamamı yapılsaydı demiş okuman yok mu
O olayda direkt kapanmış bir olay değil ortada 10 milyon kayıp yerli halkı varABD'nin güçlenmesinin sebebi adamlar kendine kıtada. Avrupa birbirini yerken o kızılderilileri katletti. çöktü amerika kıtasına.
Ha ?Tamamını öldürürsen oda soykırıma girer. iyimisin?
Hitler Zamanında Yahudilere soykırım yaptığı için herkes şuanda Hitlerden nefret ediyor. Adam Türkiyeyede gircekti girseydi bukadar severmiydiniz?Ha ?
Yahudilerin bu dünyaya bir gram ahlaki ve sosyal olarak yaptıkları hiçbir şey yok hep paranın ve şeytanın oyunlarının peşinde . Bu dünyaya hiç yararları olmamış adamların tamamını öldürmek bence soykırımdan çok dünyayı adam etme yönünde güzel bir adım olabilirdi . Hitlerde bence büyük alman imparatorluğu fikrinin içinde belki benim düşüncemi hayal etmiştir . Çünkü hayatı boyunca yahudilerden nefret etmiş , onları gereksiz hırvalar olarak görmüş
Bazı Üyeler 360 Derece döndürdü. konuyu rick gmiresArkadaşlar dün geceki orta doğu konusu gibi olmasın. Epstein olayından çıkmayalım. Konu nasıl yahudi ve h*tlere döndü
Ha ?
Yahudilerin bu dünyaya bir gram ahlaki ve sosyal olarak yaptıkları hiçbir şey yok hep paranın ve şeytanın oyunlarının peşinde . Bu dünyaya hiç yararları olmamış adamların tamamını öldürmek bence soykırımdan çok dünyayı adam etme yönünde güzel bir adım olabilirdi . Hitlerde bence büyük alman imparatorluğu fikrinin içinde belki benim düşüncemi hayal etmiştir . Çünkü hayatı boyunca yahudilerden nefret etmiş , onları gereksiz hırvalar olarak görmüş
Ben yukarıdaki lafımda zaten olayın yine bizim başımıza patlayacağını yazdım olan olmuş napabiliriz değiştiremeyeceğimize göre ?Hitler Zamanında Yahudilere soykırım yaptığı için herkes şuanda Hitlerden nefret ediyor. Adam Türkiyeyede gircekti girseydi bukadar severmiydiniz?
Yahudileri 3.sınıf insan'dan daha aşağısı olarak görüyordu adam.
Bazı Üyeler 360 Derece döndürdü. konuyu rick gmires
Şimdi size bir soru sorcağım,Ben yukarıdaki lafımda zaten olayın yine bizim başımıza patlayacağını yazdım olan olmuş napabiliriz değiştiremeyeceğimize göre ?
Hani gidipte Hitler çok iyi adam demiyorum ama bu Yahudi denen aşağılıklarla aynı dünyada yaşadığımız suretçe eipstein gibi daha ne tür olaylar göreceğiz neler . Ben onlardan korkuyorum yoksa banane hitlerden . Ayrıca nazicilik yapmıyorum gidipte buraya ÇOK YAŞA HİTLER falan yazmadım nereden çıkartıyorsunuz bunu ? Sadece fikrinin doğruluğundan bahsediyorum .
Bunun konu ile ne alakası var ?Şimdi size bir soru sorcağım,
El kaide Tel aviv'de bomba patlatmıyorda neden Türkiyede patlatıyor Söyleyecekmisin yoksa benmi söyleyeyim?
ABD Güçlü bir ülke fakat onlarında içine sızmışlar.
Mossad En iyi istihbarahat servisinden biri. FBI ve CIA'den daha iyi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.