Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Bursa Yatırımlık Arsa ve Araziler

Aslında meralar tamamen tampon bölgede kalıyor ama işin ilginç yanı şu ki ; ova koruma alanı ramsar a göre çok sonra belirlenmiş olmasına rağmen bu meralar (adı üzere mera olmasına rağmen) ova koruma alanının dışında bırakıldı. Bu durum bu meralar ile ilgili bir hesap olduğunu düşündürüyor
  2. M

Furkan bey , Subaşı Canbaz arası meralara cephe benim de yerim var , ileride bir avantaj oluşturabilir mi dersiniz?
  3. M

Furkan Bey ümidimizi yeşerten paylaşımlarınız için çok teşekkürler , dikkat çekmeniz üzerine ben de belgeyi inceledim , Ramsar alanında kırsal yerleşim alanı dışında yer için de dediğiniz gibi benzer rakamlarla değer biçilmiş , bir ufuk çizmek için güzel bir başlangıç bence. Umutla 2025 aralık...
  4. M

[No message]
  5. M

Etoloji nerede emsal artacak? neresi için söylüyorsunuz?
  6. M

yani demek istediğim ; daha önceki taslakta bu bölge KGA yani kentsel gelişim alanı idi. Bozbey yönetiminin çalışmasında bu bölgenın statüsünde bir degişiklik olacak mı? yani daha önceki taslağa göre
  7. M

Hamza merhaba, Daha önce de sormuştum. Bozbey in 1 yıla kadar ortaya çıkaracağız dediği 100binlik plan çalışmasında Subaşı-Canbaz-Karakoca bölgesi için daha önce planlanan taslaktan farklı bir durum-statü var mı acaba? Bir ipucu alabiliyor musun ?
  8. M

Hamza merhaba, Bozbey in 1 yıla kadar ortaya çıkaracağız dediği 100binlik plan çalışmasında Subaşı-Canbaz-Karakoca bölgesi için daha önce planlanan taslaktan farklı bir durum-statü var mı acaba? Bir ipucu alabiliyor musun ?
Geri