Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Bence Ahmet bey siz okuduğunuzu anlayamamışsınız …..şaşırtmadınız yine bravo
  2. M

Herkese iyi akşamlar 29995/4 parselde hissedar olan varsa bana ulaşması mümkün mü ? 0 533 359 20 96
  3. M

4. M

2016 da planlama firmasının devreye girdiği ve vaad ettiği 1.75 emsalli yerler 500 m2/tl ydi. şu an m2/tl 18000-20000 den aşağı olmayacağını düşünüyorum tabi problemsiz ve hissedar sayısı anormal olmayan yerler için söylüyorum. kazanç olarak evet enflasyona yenilmedi ama süreç o kadar ağır...
  5. M

Sarı sitede ki ilanlarda 2 emsal olan yerlerde min. m2 fiyatı 29000tl ama 1,75 olan yerlerde m2 fiyatı 11000tl ye bile yer var sizce bu fark çok değil mi? Ya da neden kaynaklanıyor olabilir ?
  6. M

26 kasımda TOKİ parsellerinin ihalesi var içlerinde Dodurga parselleride var
  7. M

8. M

Emsaller kaks bölümünde de güncellenmiş
  9. IMG_9847.jpeg

IMG_9847.jpeg

10. M

M2 fiyatları 50 ilk bulvar için di mi ? 1.75 emsallerde durum nasıl ?
  11. M

Benimde yerim 1.75 emsalde şu an sorunsuz parsellerde m2 fiyatın 20bin tl olduğunu düşünüyorum 35bini görmesi için alt yapı çalışmaları başlamalı ve 4-5 inşaatın temelinin atılması gerekiyor şahsi görüşüm
  12. M

Peki son durum ne arkadaşlar Çankaya belediyesi ne zaman emsalleri düzeltecek ruhsat ne zaman veriyoruz diyecekler. Dün Çankaya belediyesine telefonla sadece planlama bölümüne bağlanabildim ABB den 1,75 - 2 emsal ve 150m2 sınırına dair yazı geldi plan notları düzeltildi problem yok dediler...
  13. M

May be bey herkesin kendi malı istediği fiyatı ister …. Önemli olan sizce son meclis kararıyla bu iş bitti mi artık Çankaya belediyesi tarafından emsaller güncellenip ruhsatlar verilecek mi ? Evetse ne zaman ?
  14. M

Evet 28. Ve 29. Maddeler kabul edildi hayırlı olsun
  15. M

Bende anlamadım dün kaldığı yerden devam etmesi lazım ama maddeler arasında yok
  16. M

Bugün görüşülecek maddeler arasında yok
  17. M

Brüt mü ? Net mi ?
  18. M

18 de yazıyor
  19. M

Çankaya belediyesi ABB ye yazdık dedi ama yetişmedi heralde