Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. C

Bursa Yatırımlık Arsa ve Araziler

Arazı sahipleri dikkat! Değeri artan arsadan devlet pay alacak.... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan; İmar planı değişiklikleri ile taşınmazların değer kazanması durumunda ortaya çıkan kazancın yüzde 90'ının kamuya aktarılmasını öngören ''İmar Planı...
  2. C

Bursaray Bursa Metrosu ile İlgili Haberler ve Fotoğraflar

Selam, Üniversite Görükle arası metro çalışması hakkında bir gelişme var mı?1
  3. C

Google dan Sinpaş Kasaba diye aratırsanız projeyi görebilirsiniz. Tanıtım videosu yayınlamışlar.
  4. C

Merhaba, Canbaz'da yada o bölgede, Tarla yıllık kira bedelleri ne kadar. Bilgisi olan var mı?!
  5. C

Bunu, dedikleri gibi yapabilir ve bir düzene koyabilirlerseler, açıklandıktan sonra, arsa yatırımı yapanların durumu ile kısa, orta ve uzun vadede nerelere yatırım yapıla bilir durumu biraz daha belli olacaktır. Birilerine piyango çıkabilir. :)
  6. C

Bahsettiğiniz konuların sebebi Bursa değil ki. Dunya ölçeğinde yaşanan ekonomik sıkıntılar. Bursa da bundan nasibini aldı haliyle.
  7. C

Aslında Bursa'nın Sanayisinden başka bir şeyi yok sözüne katılmıyorum, Bursa'nın, Sanayi dışında, çok güzel bir Tarım potansiyeli, çok güzel bir Turizm potansiyeli var, Bursa'nın müthiş bir de stratejik konumu var. Bursa'nın sadece Adam gibi yönetilememe sorunu var. ( Parti Ayırmaksızın...
  8. C

Teknosab da son 6 ayda doğru dürüst fabrika açılmadı galiba, uydu görüntülerinden anladığım kadarıyla. Bilgisi olan var mı?!
  9. C

Herkes belli ölçülerde kendisi açısından haklı ama, şuanda ülke ve Dünya ölçeğinde yaşanan krizin nereye gideceğini ve ne kadar süreceğini kestirmek güç gibi. Mesela, TEKNOSABA Son 6 ayda kaç fabrika yapıldı yada açıldı sanırım hiç. Bildiğim kadarıyla da tüm yerler önceden verilmiş olmasına...
  10. C

Üzgünüm dostum Bursa yı kaybettik. Artık bundan sonrası zaman meselesi. Kimsenin, Tarımı, Doğayı, Tarihi, yada Ülkenin geleceğini umursadığı yok. Her şey rantın etrafında dönüyor. Böyle bir ülke olduk.
  11. C

Ben aslında olaya TEKNOSAB ın yabancı yatırım çekmedeki başarı durumunu anlamaya çalışıyorum. Pek başarılı olmuş gibi durmuyor!?
  12. C

ÇİN den 3 tane otomobil üreticisi, Samsun, Eskişehir, İzmir i seçti. Bursa yı tercih etmemeleri sebebi nedir?!..
  13. C

Ülke ve Dünyadaki Ekonomik ve siyası sıkıntılar insanları biraz geriyor sanırım. Piyasalarda pek keyif yok. Birde, Bursa'da olması gereken gelişmelerın, süreçlerin ağır ilerlemesi olaya tuz biber oluyor.
  14. C

Evet normalde mantık bu olsa da Ülkemizde tek mantık Rant olduğu için, neyin, ne zaman, ne olacağını kestirmek güç.
  15. C

2027 Bana sorarsanız zor gibi. Evet olaya hızlı girdiler ama sonrasında süreç yavaşladı. Tabi Türkiye'deki ve Dünyadaki ekonomik durumlarda bunda etkili olmuştur sanırım. Birde şu var. Bursa için söylüyorum. Yatırım yada hizmet için verilen sözler maalesef zamanında yerine getirilmiyor. Bu...
  16. C

Açıkcası satmış olduğum arsaya karşı Altın yada Araçlardaki fiyat artışlarını karşılaştırmak bu dönem için çok doğru olmayacağını düşünüyorum. Araçlardaki artış, pandemi ve sonrasında oluşan ekstrem durumla alakalı. Mesela şuanda da araç fiyatları 1-2 senedir yerinde sayıyor. Eger ekonomik...
  17. C

Dalga geçmek milletimizde biraz moda sanırım. Biz bundan dokuz sene önce, yaklaşık 63 bin TL ye canbaz da aldığımız yeri, geçen sene Yaklaşık 1,5 Milyona sattık. Öyle Köye yakın bir yerde değildi. Ben yaşım gereği (50) İstanbul Avcılar ile Beylikdüzü arasındaki Ayçiçek tarlalarını, Karbuz...
  18. C

Teknosab lojistik park adi altinda nternet sitesi açılmış. Orda gerekli bilgiler var.
  19. C

Öncelikle Şunu söylemek istiyorum. Bursa’da her şeyin temeli RANT. Yani, ne Ramsar, Ne ova koruma Havzası, ne tarımı koruma, ne çevre koruma, ne tarih, ne yasalar. Rant işin içine girince bütün bunlar bir şekilde aşılıyor. Dolayısıyla o bölgedeki yapılan tüm projelerin akibetini Rant belirliyor...
  20. C

Bursa - Ahıska Caddesi (Üçevler-Hasanağa Yolu)

Sanıyorum bu yolu ulaştırma bakanlığı yapıyordu. Artık belediye el değiştirdiğine göre devam edeceklerini sanmıyorum. Maalesef ülkede işler böyle.
Geri