Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

2026 Suriye Cumhuriyeti - Suriye Demokratik Güçleri Çatışması

ABD nin düne kadar savundugu ve yatirim yaptigi egittigi SDG/pkk kaybetti ,abd nasil kazanmis olyuor aciklayabilirmisiniz?
  2. M

Türkmenlerede anadilde egitim hakki taniyacaklarmi?
  3. M

pkk/ypg terörö örgütü Bati ve Israel emperyalistleri Suriyede de tamamen kaybetti,kazanan yine Türkiye oldu..
  4. M

senin nazarinda YPG teröristlerini destekleyenler Kürt desteklemeyenler Kürt degil,bu nasil bir mantik kardesim???
  5. M

Kürt oldugunu nerden cikardin?ayrica baskiyla ve zorla yüryüyüse zorlamis olamazmi ?cünkü Halepte sivilleri canli kalkan yap
  6. M

SDG/ypg denilen Terör yapisi kürtlerle falan alakasi yok,emperyalsit güclerin masasi ancak onalara hizmet etmek icin krulmus ama artik sonuna geldik..
  7. M

Yüksek Hızlı Tren (YHT)

Ankara-konya uygun
  8. M

2026 ABD - Venezuela Savaşı

bu biraz zor, ABD sovunu yapmaya devam eder ,idam ederse Dünyada büyük nefret tohumu eker zaten dünyanin büyük cogunlugu ABD den nefret ediyor..
  9. M

2026 ABD - Venezuela Savaşı

Büyük ihtimalle en yakin adamalari Maduroyu satmistir ,yoksa mümkün degil..bizde de FETÖ 15 temmuzda öyle yapmaya kalkmadi mi...
  10. M

Mutlu Yıllar!

Herkese saglikli ve mutlu yillar dilerim☃️⛄👍
  11. M

Yüksek Hızlı Tren (YHT)

Siemens YHT leri ben de tercih ediyorum. Türkiyenin MIlli YHT trenleri üretilene kadar Siemen Vellaro tercih edilmesi yerinde bir karar..
  12. M

Kırıkkale (Delice)-Çorum Hızlı Tren Projesi

Türkiye gercekten ulasim alyapi calismalarinda cok iyi ve hizli,tebrik ederim
  13. M

Bursa Hızlı Tren Projesi

100 yildir beklemisiz ,surda bir kac yil daha beklesek ne olur ki? önemli olan yapiliyor olmasi bu Bursa icin devrim niteliginde bir yatirim
  14. M

Konya-Karaman-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu

Elektrikli olacak die tahmin ediyorum,Katanerleri dikmek de bayagi zaman alir...
  15. M

Sivas - Erzincan YHT Projesi

Gar ,eski yerinde kalacak mi yoksa Üniversite tarafina mi yapilacak?
  16. M

Kars-Iğdır-Aralık-Dilucu Ysd Tren Hattı Projesi

Azerbaycan-Ermensitan Baris anlasmasi yürürlüge girerse kapilar acilir,Ermenistan daha Anayasasini degistirmesi gerekiyor cünkü Ermenistanin Anayasasi hala Karabag ve Türkiye aleyhinde maddeler var onlar degismeden kapilar acilmaz..ve saglikli bir baris da sözkonusu degil
  17. M

Kuzey Marmara Otoyolu / O-7 Başakşehir-Nakkaş Kesimi İnşaatı

Burda oturanlar Sansli, ileri zamanda bogaz manzarasina kavusacaklar..
  18. M

Ankara Ulus - Yeni 19 Mayıs Stadyumu

En azindan olasi finaller oynanabilirdi
Geri