Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. C

Türkiye Genelindeki Araç Plakalarının Gelişimi

İzmir'de her gün 1000 civarı ilerleme oluyor yani günde 1 harf atlıyor. En son CSUda kalmış yani 3 gün sonra CTx serisine geçecek. Yanılmıyorsam plakalarda 23 harf kullanılıyor yani 23 iş gününde 1 seri atlanır. Yani CTx, CUx, CVx, CVx ve CZx serilerinin bitmesi yaklaşık 115 iş günü sürer...
  2. C

İzmir'de Şoför Olsanız Hangi Hatta Sürmek İstersiniz ?

Balçova - Halkapınar'kenki 169 ya da artık olmayan 300
  3. C

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

Pınarbaşı - Katip Çelebi Üniversitesi hattı ama körfezin altından geçecek şekilde yapılacak. Güzergah: Pınarbaşı Doğanlar-Mevlana Otogar Yeşilova Çamdibi Mersinli Halkapınar Alsancak (Körfez Geçişi) Karşıyaka Demirköprü (Burada 2'ye ayrılabilir çünkü Örnekköy tarafına da raylı sistem yapılması...
  4. C

İzmir Ütopik Ulaşım Projeleriniz Ve Önerileriniz

İlk akla gelen Menemen - Kemalpaşa Ulucak - Buca Otoyolu zaten 2. çevreyolu olarak böyle bir plan var sanırım. Söke - Kuşadası yolu Davutlar kavşağından Selçuk Çamlık Köyü istikametinde bir yol açılırsa İzmir'den Kuşadası sahil sitelerine ve Millipark'a ulaşım çok rahatlar. Ayrıca Selçuk'a...
  5. C

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

İphone 14 256 GB
  6. C

İzmir Ulaşım Projeleriniz ve Önerileriniz

Pınarbaşı - Otogar - Halkapınar - Alsancak - Karşıyaka - Çiğli OSB arasında böyle bir metro hattı güzel olurdu. Duruma göre Otogar - Pınarbaşı arası yer üstünde ya da tramvay olarak da düzenlenebilir.
  7. C

Türkiye'de Yaygınlaşması Gereken Ücretli Otoyollar

Ankara - İzmir otoyolunun öncelik olarak Kula - Banaz ve devamında İzmir - Kula ve Ankara - Sivrihisar etaplarından başlanarak yapılması gerekiyor ama öncelikli projelerden değil gibi gözüküyor.
  8. C

Sağolun biliyorum ben tam olarak hangi seri veriliyor onu öğrenmek istemiştim. Bugün veya yarın plaka değişikliğimiz olacak. Güven hoca paylaşmayınca bilemedik.
  9. C

İzmir hakkında bilgisi olan var mı güncel hangi seri veriliyor?
Geri