Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. I

Bursa Ulaşımından Haberler

Proje tamamlandı. Soğukkuyu-Hürriyet tarafından çıkanlar İzmir tarafına devam edebiliyor orayı bölmediler. Engelleyecek bir duba koymadılar yani.
  2. I

Bursa Yatırımlık Arsa ve Araziler

Ya Bursa gelişse ne olur, bu gelişmiş haliyse. İnsanlar güvenip yatırım yapıp ev alıyor, hasanağa kayapada hala 1 gidiş 1 geliş köy yolundan gidip geliyoruz. Belediyeler buraya gereken önemi vermiyor ki, tek yapılan ev yapmak, birde market açıyorlar. Onun dışında mayın tarlası gibi ortam, yollar...
  3. I

Bursa - Nilüfer - Naim Süleymanoğlu Bulvarı

Alinur Aktaş'ı eleştirirdik bu sayfalarda ve eski wowturkeyde. Bozbey alinurdan daha berbat çıktı malesef... basit bir asfaltı bile bitiremeyen bir belediye var. 1 sene geçti çivi çakmadılar şehrin bu bölgesine
  4. I

Tabiki o zaman anlamı olmaz, hatta çok kaza olur. Peki soğukkuyu yönünden gelenler izmir yoluna nasıl bağlanacak?
  5. I

Normalde kartlı sisteme karşı değiller miydi? Vergisiz, algısız nakit çalışmak işlerine geliyordu. Ne oldu da birden u dönüşü yaptılar minibüsçüler?
  6. I

Bursa'nın Trafik Sorunu ve Çözüm Önerileri

Benim dediklerimi Altepe özetlemiş. Görevli olması daima güven verir, aracını bıraktığın yerde görevli olması iyidir. Bu işin akşamı da var. Türkiye’de güvenlik sıkıntıları artmaya başladı. 10-20 TL standart ücret olsun saat ücreti olmasın uygundur. Belediye hem borç çok diyor, hemde gelir...
  7. I

Ataevler metrosunun yanındaki park alanında hiç görevli yok. Park alanlarından ücret almayı bıraktılar, yakında bu insnaları işten çıkarırlar. Ücretsiz yapmak değnekçilere ,mafyalara alan açmaktır. Ücretsiz olmak yerine gir çık 10-20 tl olmalıydı. 10-20 tl den kimse fakir olmaz belediyeninde...
  8. I

Bursa - Beşyol Kavşağı

Metro olması gerekiyor, araç trafiğini olabildiğince azaltacak önlemler… Park et-devam et sistemini şehir merkezine (ulu cami ve civarı ) ben kullanıyorum mesela. Metroya kadar gelip arabamı park ediyorum metro ile gidiyorum. Ve daha hızlı varıyorum merkeze.
  9. I

Bursa - Beşyol Kavşağı

Araç trafiğini azaltmak çok zor. Toplu taşımanın daha sık geçmesi, insanların daha fazla toplu taşıma kullanmasını teşvik etmek gerekiyor.
  10. I

Bursa - Ahıska Caddesi (Üçevler-Hasanağa Yolu)

Dünya çok ülkeyi gezmesem de Google Street Wiev üzerinden veya farklı uygulamalar üzerinden şehir kameralarını izlerim. Şehircilik hobimiz bu sitedeki üyeler olarak. “YOĞUN” hiç bir kavşakta böyle dönel kavşak görmedim. Yoğun olmayan yerlerde bu tip kavşaklar olur ışık koymamak için. Bu yol ana...
  11. I

Allah sonumuzu hayır etsin. Bu arada Altınşehir-23 Nisan kavşağındaki dönel kavşak kaldırılacak diye duydum, doğru mu? Çalışmalar ne zaman başlayacak?
  12. I

Dönel kavşak ışık olmaması için yapılır normalde. Dünyada tek dönel kavşakta ışık olan ülke biz olabiliriz.
  13. I

hocam o yol yoğun bir yol, yoğun yolda dönel kavşak olur mu yahu? dönel kavşağın tüm dünyada kullanım şekli şudur: yoğun olmayan yollara yapılır ki yoğunluk olmadığı için trafik ışığı beklenmesin… Normalde akıllı kavşak yapıp dönel kavşakları kaldırırlar buraya da gidip dönel kavşak koymuşlar...
  14. I

Efe hocam, çalı tarafındaki dönel kavşakta kaza olmuş dün veya dünden önceki gece. O dönel kavşak tasarımının hatalı olduğu söyleniyor, ne dersin?
  15. I

Bursa’da trafik sorunu yol yaparak bitmez, metro seferlerinin yoğun saatlerde sıklaştırılması ve “park et, devam et” anlayışının gelişitirilmesi lazım. toplu taşıma kullanımı artar bireysel araç kullanımı azalırsa bu trafik yoğunluğuna pozitif yansır. Örneğin ben şehir merkezine sadece metro ile...
  16. I

Bursa - Mudanya Yolu Geçit-Bademli Kavşağı Köprü ve Şerit Genişletme

dediğiniz gibi olmadıktan sonra kulağı ha ters tutmuşsun ha düz bir anlamı olmaz. Bu şehrin asıl sorunu yeni güzergahlar üretemiyor oluşudur. Herkesi izmir-ankara yoluna farklı şekillerde topladıktan sonra sonuç değişmez. Trafiği oradan alıp oraya götürmek trafiği bitirmez, yerini değiştirir.
  17. I

Bursa - Mudanya Yolu Geçit-Bademli Kavşağı Köprü ve Şerit Genişletme

dostlar, acemler kavşağına yapılan ilave şerit tam olarak hangi işlevi görecek, görseli var mı ? Acemler yol ayrımına gelmeden yanyol görevi görüp mudanya tarafına acemlere girmeden mi geçilecek?
  18. I

Bu yolu yıllardır eski forumda (wowturkey) defalarca yazmıştık, konuşmuştuk. Çünkü Kayapa civarında oturuyorum ve bu yola nasıl ihtiyaç olduğunu biliyorum. Kayapa-Hasanağa tarafı da mı 2 gidiş 2 geliş olacak bu konuda bilgisi olan var mı? Eğer cevap evetse 2 şerit daha ilave edilmesi gerekiyor...
Geri