Arama sonuçlarınız

1. recep30

İstanbul - Kent Lokantası

Bayrampaşa'nın merkezine açılsa güzel olurdu.
  2. recep30

M3 Bakırköy Sahil-Kayaşehir Merkez Metro Hattı

Aslında ülke olarak raylı sistem olmayan yerlere de uygunsa Metro ve Hafif raylı sistem benzeri yerel projeler de yapılması gerektiğini düşünüyorum.
  3. recep30

Ben İBB ve Bakanlığın bu düşmancıl ve çocuksu tarafları bırakıp el ele verip işbirliği yapması gerektiğini düşünüyorum. İki tarafında çok hataları var. İki taraf planlı ve programlı şekilde çalışarak raylı sistem altyapısını iyileştirmelidir. Ayrıca bakanlık Beylikdüzü metrosunu ya kendisi...
  4. recep30

M1 hattı daha beteri metro hatlarının içinde. Maalesef kapasitesi dolu ve eski araçlar var. Halkalı tarafı tam bir muamma. Eski araçlar var. Geçen gün Yenikapı tarafından gelen depo aracı az kalsın yanıyordu. Aksaray istasyonuna geldiğinde ortalığı yanık plastik kokusu kalkmaya başladı. Komple...
  5. recep30

Çok haklısınız.
  6. recep30

T7 Feshane - Bayrampaşa Tramvayı

Uygulama da 273 okuma oranına sahibim.
  7. recep30

Geç Tesadüf diye bir kitabım var. Uygulamanın düzenlediği yarışmada 9.oldum
  8. recep30

Ezilmişler var 3 seri. Garantisi Yok Talu Ailesi Karanlık Ev Kod: 2100 Gölgenin Kaldığı Yer
  9. recep30

e-debiyat app platformunda yazıyorum. Google Play ve İos'ta mevcut indirip benim kitaplarımı okuyabilirsiniz.
  10. recep30

Mobil platformda kitap yazarlığı yaptığım için yoğunum. 12.kitabımı yayınladım.
  11. recep30

Kusura bakmayın unutmuşum. Bu aralar çok yorgunum üzgünüm.
  12. recep30

Arkadaşlar T7 Feshane-Bayrampaşa Tramvay Hattı konusunu açmış bulunmaktayım. Bu hat ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz.
  13. recep30

M1B Kirazlı-Halkalı Metro Hattı Uzatması

İki tarafı da kıyaslamıyorum. İki tarafta bu metro olayını bir yarışa çevirmelidir. İBB ve UAB yarış yaparsa biz vatandaşların yararına olur.w
  14. recep30

Bakanlığa devredilse bile bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bakanlığın da elinde projeler var. M11 Halkalı kısmının bile yaz ayına doğru açılacağını söylüyorlar. M3 hattının Bakırköy tarafını bile zar zor açtılar. Yıldıztepe istasyonu yanlış planlandığı için. Sıkıntı oluştu. Bir süre kapalı...
  15. recep30

Bakalım ne olacak? M1A tarafında ise Forum İstanbul istasyonunda yeni üst geçit tamamlanmış. Turnikeleri yerleştirmek kaldı. Birde tavan elektrik sistemi işi kalmış. Topkapı ve Emniyet Fatih istasyonlarında peron yenileme çalışmaları devam ediyor. Emniyet istasyonunda yeni ışıklandırma sistemi...
  16. recep30

Nostaljik Minibüsler

Asalet dolu minibüs 80s5.5
  17. recep30

Nostaljik Minibüsler

Memleketimin Plakası.
  18. recep30

Dediğiniz çok doğru. Zaten çok kronik sorunlu bir hat. 2029-2034 daha makul görünüyor. M1A kısmında bile yenileme çalışmaları yavaş ilerliyor. Yeraltı istasyonlarda bile sadece Topkapı ve Emniyet istasyonlarında Seramik beyaz kaplama çalışmaları yapılıyor. Bİrde viyadüklerde güçlendirme...
  19. recep30

2 Mart 2026 Okulda Öğretmenini Öldüren Şahıs ve Grevler

Kampanya destek bölümünde. Öldürülen Öğretmen Fatma Nur Çelik için Change.org üzerinde başlattığımız bir kampanya var. Neredeyse 5bin kişi destek verdi. Lütfen sizde destek verin.
  20. recep30

Kampanya Destek

https://c.org/JNfpD8LsSv Lütfen bu kampanyaya destek verelim
Geri
Üst Alt