Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Yasin_koç

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Yazık ya insanlar a hizmet vaat ediliyor insanlar in beklentisi hoşlarına gidecek hizmetler sonuç onlar istedikleri yerde istediklerini yapıyorlar bide yaptiklarini gozumuzun içine sokarcasina paylaşımda bulunuyorlar insanlar bunlara oyu gezsin dolassin yesin içsin Anıtkabir'i gorecek kule...
  2. Yasin_koç

Bu gunlerde geçer ama .......
  3. Yasin_koç

İNSAALLAH sorunsuzca biter herşey sorunsuzca devam eder herkes istediğine ulasir
  4. Yasin_koç

Baglum çok büyük bir proje oncelikle bu yolun bitmesi lazım imar in sonuclanmasi ve millet bahçesi Ballı börek olur ama ben bu paneli 8 senedir felan takip ediyorum çok şeyler yapılacaktı elde kalan yol ve millet bahçesi
  5. Yasin_koç

Gerçekten yol çok uzun acaba Bulvar in adı ne olur ismi bellek mi?
  6. Yasin_koç

Su imar bı bitse yapılar bir iki dikilmeye bir başlasa içimizde biriken heyecan bı saliverilse az kaldı gibi hissediyorum iyi geceler diliyorum
  7. Yasin_koç

Gelirler Mustafa bey hele şu yapılaşma bı hallolsun inanmayanlarin hepsi olaylara hayretle bakacaklar çoğu gitti azı kaldi
  8. Yasin_koç

Bağlumdan başka çikiş yok mecburlar bağlumu açmaya ama bağlumdada stoklaşmiş imarlı arsa çok ama mecburen açacaklar ANKARA sıkıştı iyi geceler
  9. Yasin_koç

Ne kadar güzel yazmış Mustafa bey her harfine katılıyorum helal size
  10. Yasin_koç

Beklemeye devam elinize iş aletlerimizi aldık hazır bir şekilde bekliyoruz
  11. Yasin_koç

Bu belediyeler buranın kalkinmamasi için elinden gelen herşeyi yaptı 20 yıllık sürece şöyle bi bakiyorumda Ankarayida iyi bilen biri olarak burdan baglumun önünü kapattılar oburtaraftan başka yeri patlattılar baktılar Bağlum halkı tepkili azıcık önünü açtılar tepkiyi kırmak için arkadaş yol ne...
  12. Yasin_koç

Bugün baglumda idim ağır makinalar çalışıyor Hisar mahalleside dahil olmak üzere klasik arsaların hepsi dolmuş yol düzeni hiç yok sanki varoş gibi bakımsız bir sekilde kaderine bırakılmış güreş turnuvası vardı stadyumun orda bı yerde vah baglumda vah kaderine teslim edilmiş gibiydi
  13. Yasin_koç

Madem tarım arazisiymis neden 25 yıldır imar vergisi aliyorlarmiş versinler o zaman 25 yıldır verilen vergileri
  14. Yasin_koç

Seçimler bitince bütün vaatlrde bitiyor
Geri