Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı Geliyor!

Esasında bir başlansa kolayca etap etap bitebilecek bir proje. Olay başlayabilmekte.
  2. E

M12 Göztepe-Ümraniye Metro Hattı

Ne güzel sonuna doğru adım adım geliyor. Burası Ataşehir durağı denen yer ise bile esasen Barbaros mah. Bilen bilir, burası yamaç dibinde. Yürüyerek buradan Batı Ataşehir'e gelmek bile zahmetli. Finans merkezi Ihlamur bulvarı çıkışında hafif yokuş olsa da Batı Ataşehir'e daha fazla hizmet...
  3. E

History Channel Türkiye yayını sona erdi

Meraklısının severek takip ettiği kanal artık yok.
  4. E

M12 Göztepe-Ümraniye Metro Hattı

Bu trafiğe açılan yerdeki durağın ismi Batı Ataşehir ya da Ataşehir Barbaros Mah. durağı olmaylıydı. Ataşehir diyince benim aklıma Migros Genel Müdürlük civarı, Atatürk mahalesi geliyor.
  5. E

M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı

Hayal tabi ki ama olsa Göztepe- Dudullu diye ayrı bir metro hattı aynı duraklara hizmet edebilirdi. AYnı şekilde Bostancıdan direkt Finans merkezine, Ümraniye'ye ayrı bir hat olurdu.
  6. E

Bostancı - Kayışdağı Tramvay Projesi

Valla ihtiyaç dediğiniz göreceli bir kavram. Şehrin ner noktasına raylı erişim şart. Kar önceliksiz, sosyal devlet ilkesiyle, benim hayalim gelişimiş batının her birisinin şehri büyüklüğündeki ilçelerimize rayların koşulsuz gelmesi. Bu şehirde metronun yapılamadığı her noktaya tramvay gelebilir...
  7. E

Bostancı - Kayışdağı Tramvay Projesi

Hatta üniversiteden daha da ileririye Yedpa'ya kadar çok rahat uzatılabilir. Bunu görüyorlarıdr kesin. Yerel ilçelerin raylı sistem yapması finansal olarak hiç kolay değil. O yüzden büyükşehire başvuruluyor ama mevcut durumda gerçekleşmesi zor değil çok zor.
  8. E

M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı

Daha önce çeşitli platformlarda tartışıldığını biliyorum ama ben yine de ileride bir gün M12 ve M8'in belki aralarında yer alan transfer tünelinin yanına yeni bir tünel açılarak çapraz 4-5 dk aralıklarla ile çalıştırılabileğine inanmak istiyorum.
  9. E

M13 Yenidoğan - Söğütlüçeşme Metro Hattı

Bu hat herhalde İstanbul'un en gariban hattı. Ne olduğu belli değil. 2. etap yapılacak mı o bile belli değil. Bir iki haritada yer alıyor ama somut bir gelişme varsa da ben göremiyorum. Sunumlardan meraklısının aldığı bir iki harıta harici resmi bir gelişme olmaması can sıkıyor.
Geri