Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. rednexie

İettnext ile ilgili Paylaşımlar, Öneriler, Duyurular

bir kere oldu bana ama keşke öyle olsa.
  2. rednexie

notebooklm tarafından oluşturulan objektif analiz.
  3. rednexie

Otobüs34 Paylaşımları Hakkında

belki bir önceki günün seferleri geçmiş sefer veritabanına insert edilirken bu sefer hala aktif olduğu içindir. böyle anladım bilmiyorum
  4. rednexie

aktif başlamadı değil mi? tarih verebilir misiniz
  5. rednexie

bu arada kamu kurumlarında böyle durumlar için genelde size herhangi bir credit veya iş verilmez. eğer böyle yaparlarsa eliniz koda (veya mimariye) değdiyse ve uzun süreli iş yaptıysanız mühendisseniz software engineer değilseniz software developer olarak linkedininize yazın. kısa süreli iş...
  6. rednexie

güvenlik veya yazılımsal konularda takıldığınız bir yer olursa iletişime geçebilirsiniz beyin fırtınası yapabiliriz. tebrik ediyorum sizi helal olsun beyler. kolay gelsin.
  7. rednexie

buradan ayrılmayın bir sıkıntı olursa da bana ulaşın birkaç aya, ben v2yi çıkardıktan sonra bu araç meselesini el birliği ile çözeceğiz merak etmeyin. bir süre sabır bekliyorum sizden. o araçlar bizim paramızla alındı bilgilerini de seferlerini de herkese açık bir şekilde göreceğiz. zamanında...
  8. rednexie

sitenin eski halini keyfimizden kapatmadık ki her captcha için görsel modeli çalıştırmak ciddi bir maliyet ve yazılım yükü yoksa ben size bir şekil sunardım
  9. rednexie

kuruş kazanmayıp aylarca onca işin arasında böylesine iyi hizmet sunarsanız ondan sonra laf etme hakkınız olur insanlara. kullanılmıyor derseniz kapatayım daha fazla insanlara engel olmayayım. aylarca yapılamaz denileni yaptım, türkiyedeki en büyük belediyenin ısrarlarına karşı tek başıma...
  10. rednexie

türkiye burası hiç değişmez
  11. rednexie

önbelleklemeye geçtim sınırsız sorgulama için
  12. rednexie

kapatmayı düşünürken ilaç gibi geldi. teşekkürler. araç ve hat sayfalarına eksikleri kapatmak adına eski seferleri sorgulama koymayı planlıyorum, bakalım ne zamana nasip olursa
  13. rednexie

api farklı zaten de ben artık yayınlamam herkese adamlar bildiğin göstermek istemiyorum diyor biraz daha uğraşırsak kapatıcaklar siteyi
  14. rednexie

oluru var zaten de pahalı gemini image kullanmak gerekiyo
  15. rednexie

İETT, yat kalk kamu kuruluşu olduğuna dua et.
  16. rednexie

uğraşırız hocam ama kesin diyemiyorum
Geri