Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Mersin - Kentbis Akıllı Bisiklet Sistemi

Evet ben de çok denedim olmuyor bir de bunlar tazıların yerine geldi ve tazı uygulaması ile alınıyor belediyenin bisikletleri ile özel şirket ne alaka bir kaç bisiklet belediye bütçesine ağır gelmiş olmamalı. Özel firma araya girmemeliydi o firma scooter'dan devam etmeliydi. Şimdi hem scooter...
  2. A

Mersin - Marvista The Port

Gmk trafiği zaten içinden çıkılmazken gidip 8-10 katlı binaların arasına buna imar verdiler. Hançer gibi duruyor bölgede. Zaten o cadde üzeri Pozcudan Göçmene Mersin'de kat uyumu olan tek yerdi onu da bu ve eski adese'nin oraya yapılan bozdu Ekleme: Bu o bina değilmiş, vatanın karşısındaki orta...
  3. A

Mersin - MESKİ Su Kesintisi

Bugün geldi çok şükür ama bölgesel olarak hâlâ kesik olan yerler olabilir kademeli olarak verilecektir diyordu duyuruda
  4. A

Mersin - MESKİ Su Kesintisi

Arıza giderilmiştir su kademeli öğleden sonra kademeli kademeli gelecek dendi hâlâ damla damlamıyor🥲
  5. A

Mersin Büyükşehir Belediyesi Proje ve Çalışmaları

Harika görünüyor😍 Umarım bi an önce başlanır da akıbeti Çamlıbel yenileme projesine dönmez
  6. A

Mersin M1 Metro hattı - 3 Ocak Kent Meydanı - Viranşehir

Şimdi tramvaya başlasalar bile 2026'da bitmez ki. Bence projeden bahsediyor, belki revize çalışmalarının 2026'da biteceğinden bahsediliyordur
  7. A

Mersin Büyükşehir Belediyesi Proje ve Çalışmaları

Evet geçen sene hergün yeni bir proje açıklanıyordu hem de ufak tefek de değildi bir Mersinli olarak çok şanslı hissetmiştim, ama bu dönem malesef nazar değdik rezalet, bir tane mi proje olmaz açıklananların da bir çoğu güme gitti, hem de bu dönem meclis çoğunluğu var! Olan Mersin'e oluyor...
Geri