Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. H

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Bence belediyeye istedigi planı cizdirmis.Burda kalan eski plana göre okul cami vs arsalar icin iyi bir teklif yapmıs olabilir.Yada rant dönüyor bilmiyorum ama burdaki arsa sahiplerinin yuzde 70 80 ile anlasmak zorunda yoksa davayla felan bir yere gidemez.Benim tahminim en az 50 ada var.Her...
  2. H

Önemli olan bir imar planı cizilip ruhsat verilmesi yoksa yine itirazlar, dava sureci olursa kimseye bi faydası olmaz.
  3. H

Birlik olmalıyız hakkımız olanı almalıyız.Burda yazan arkadasin birine yuzde 40 teklif etmisler bence yuzde kısmını yukarı cekmeliyiz.Beni kimse aramdı belkide daha ararlar.Dava felan, kimse bu kadar hissedara dava acamaz yukarı hacılın tamamı kac yuz milyon tutar artı insaat masrafı. O yuzde...
  4. H

Planları görmek lazim sanayi depolamda mesala uretim izni varmı yoksa sadece depo olarakmı kullanılacak buda cok önemli ambardan neyi kast etmis anlayamadım.Üretim olursa parsellerin buyuk olacagini sanmiyorum.
  5. H

Planları internetten görebilirmiyiz
  6. H

İmar planı depolama alanı olursa arsa fiyatları duser ve cok itiraz olur.Yine iptal olur bence.Burası düzelmez
Geri