Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. C

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Emsalin bu kadar yüksek olduğu bir bölgede bence çook üst düzeyde fiyatlı bir yapılaşma olmaz. Haliyle daire fiyatları da beytepe ile yarışamaz. Ama bu eksiğini de emsalden kurtarır. Daire fiyatları beytepe seviyesine çıkamasa da yüksek emsalden dolayı arsa fiyatları beytepe'nin iki katını...
  2. C

asıl bunun ağzı bal yesin :):):) çünkü 1000 dolar varsayım, burada ise fiilen 37 bin liralık teklif var. kendi adıma çooook sevindim.
  3. C

inanmadığın bir bölge ile ilgili forumda yazmak, çizmek, burada yatırım yapanları yönlendirmeye çalışmak, karalamak nasıl bir anlayıştır; anlayamıyorum
  4. C

ben alalı 23 ay oldu. 23 aylık enflasyon enflasyon oranı dikkate aldığımda 1.95 oranını buldum. araziyi 1,750 milyona dodurgadan aldım. şu anda satmaya kalksam 4,5 milyon ediyor. bu durumda ödediğim paranın bu günkü değeri olarak 23 aylık enflasyonu dikkate aldığımda =1,75 milyon x 1,9...
  5. C

şimdiye kadar dediklerinin hepsi çıktı. İlk başlarda dediklerin bana mantıkdışı geliyordu ama şimdi tahminlerinin bilgiye dayalı olduğu düşünüyorum. Bi de bu yaz başlarında 50'lik bulvar 60-70 bine çıkar mı? De hele!!!
  6. C

ortak sayısının 250-300 olması arsanın değerini bu kadar düşürüyor mu? bu arsanın da emsali 1,75 değil mi? Başkaca ne gibi nedenlerden kaynaklanıyor bu yerlerin değeri bu kadar düşüren acaba?
  7. C

Gökdemirlerin projesine şöyle bir baktım. projede bütün daireler 1+1 ve 2+1 den oluşuyor. 150 metre kare sınırlamasından bu parsel etkilenmiyormu acaba?
  8. C

bir de inşaatların başladığiını görseydik. Bekle bekle nereye kadar. sanki sonu geliyo gibi.
  9. C

şöyle hayırlısı ile bir inşaatın başladığını görseydik, gerisi çorap söküğü gibi gelirdi ama. ses yok, seda yok. beklemeye devam.
Geri