Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. O

Yapay Zekalar Kapışıyor

Yakında büyük bir şirket alabilir. OpenAi zaten çizgisini bozmuştu yıllar önce. Amacı açık sistem ile bir yapay zeka modelleri geliştirmek olan bir şirketti. Sonra tamamen paraya dönünce israf seviyesinde harcamalar ile kendini yok edecek düzeye geldi. Para günümüz dünyasının putudur.
  2. O

M10 Pendik-SGH Metro Hattı, Pendik-Fevzi Çakmak Etabı

İbb'nin en kötü reklamı aynı anda bilmem kaç hat inşa ediyoruz propagandasıydı. Bürokraside devam ilkesi gereği eski yönetimden kalan hatları sürekli "biz" onlar yapamadı biz yaptık diyerek pr çalışması yaptılar fakat gelinen nokta ortada. Türkiye iç siyasetinin genel sorunu bu maalesef "biz...
  3. O

Çok saçma yahu. Bi ray serimi birde istasyon ince işçilik kalmıştı en son. 2014 gibi başlayan süreç bölge halkı olarak bizi çok yordu. Her yere metro her yerde metro dediler sevindik. Bizim Çamçeşme parkı vardı 2015 civarı kapatıldı yıllarca parksız kaldık, kaynarca şantiye ayrı çile, trafik...
  4. O

Kaynarca: Dün sabah(her sabah 07 civarı) yine rutin saha toplantısı vardı, akşam vinç falan çalışıyordu haydi hayırlı olsun tez zamanda bitsin inş.
  5. O

Bayburt - Gümüşhane Havalimanı

Yaz döneminden önce terminal bitip tüm işlemler tamamlanırsa tadından yenmez.
  6. O

Bugün aylar sonra ilk defa kaynarca şantiyede toplantı gördüm. Çalışanlar toplanmışlar. Çalışmalar yeniden başlıyor sanırım.
  7. O

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş ile birlikte Kelkit ilçesini ziyaret etti. Bayburt-Gümüşhane Havalimanı’nın 2026 yılında tamamlanarak bölgeye önemli bir ulaşım ve ekonomik katkı sağlaması hedefi yinelendi...
  8. O

Emekli Maaşları ve Maaş zamları

Biraz araştırın. Çalşan nüfus çok emekli nüfus az. 2000 sonrası nüfus sorunu ile birlikte bugün geldiğimiz noktada çalışan az emekli çok konumuna geldik. Bugün ben emekli oldum devlete para verdim artık devlet bana baksın kafasından çıkılması gerekli. "sistem çöktü". Siyasilerin göz boyamalarına...
  9. O

Emekliye zam yapamazlar. Ekonomik ortam bunu kaldıramaz. Boşuna ümit içine girmeyin. 60 yıl önceki Türkiye'de yaşamıyoruz. Sistem çökük. Seçime kadar böyle devam edecek. Benim gördüğüm seçimden sonra iflas açıklanacak.
  10. O

Biraz aklı olan kendi birikimini yapar. Müstakil + biraz birikimle iyi bir yaşlılık geçirilebilir.
  11. O

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Sosyal Güvenlik Sistemi çöktü. Mevcut hükümet bunu bir yere kadar saklayabilecek. Önümüzdeki seçimlerde iki ana konu görüyorum; İsrail ile hayali savaş ve Emekliye iyi bir zam muhabbeti. Emekliye zammı muhalefette kullanacak. Seçimlerden sonra bir kaç seneye bizim...
  12. O

Son çeyreğe yetişirse çalışanların alnından öperim. Bu haliyle değil son çeyrek 2028 Mart anca görünüyor.
  13. O

İddia falan yok. Gözlerimizle görüyoruz. Sene başına kadar Kaynarca şantiyede çalışmalar vardı. Arkadaşın belirttiği tarihten itibaren şantiye bomboş. Asansör iskeletleri takılı, yürüyen merdivenler tamam, çevre düzenleme ile ilgili taşlar vs öylece şantiyede bekliyor. On metro hattı yapıyoruz...
  14. O

Ödeme ile işin yürümesi doğru orantılıdır diye düşünüyorum. Şuan Kaynarca istasyon tamam çalışma yok, sadece ince işçilik kaldı. Birde ray serimi sanırım. Yakında çıkıp biz bu hattı iptal ettik derlerse şaşırmam.
  15. O

https://uploads.ibb.istanbul/uploads/2026_Yatirim_ve_Hizmet_Programi_9943f86b53.pdf Hat 2029'a mı kaldı acaba yanlış mı anlıyorum?
  16. O

Kaynarca istasyon bomboş. Aylardır bu şekilde. Pendik istasyonda yine arkeolojik kazı var ve bu sebeple mi bekliyorlar hiçbir bilgi yok. Çalışma sıfır. Sahada sadece güvenlikler geziyor.
  17. O

Link: Çalışmalara dair son görüntüler.
  18. O

2018’de temeli atılan Bayburt-Gümüşhane Havalimanı bir türlü tamamlanamadı. İlk hedef 2020’ydi, sonra 2023 denildi… Şimdi ise 2026’da uçuşların başlayacağı söyleniyor. Kısaca Bilgiler Yer: Gümüşhane Köse / Salyazı Kim yapıyor: Ulaştırma Bakanlığı (DHMİ), yüklenici Bayburt Grup Model...
  19. O

Demiryolları Ulaşımı Haberler ve Duyurular

Yeri burası mı bilmiyorum, Gebze Bilişim Vadisi önü sanırım Tübitak'ta dahil istasyon çalışmaları tekrar başladı, ray serimi tamamlandı. Gebze Köseköy projesi sanırım bu proje. Proje hakkında eski haberlerden başka bir bilgi yok.
Geri